LAURA Rekrytointi Oy - digitaalisen rekrytoinnin kumppanisi
ImageImage
Ainutlaatuisen palvelukokonaisuutemme avulla autamme yhdistämään parhaat tekijät parhaisiin työmahdollisuuksiin. Laaja työpaikkatarjonta yhdistettynä kattavaan mediaverkostoon ja kätevään Osaajapankkiimme tuo sekä osaamisen että tarjonnan näkyvästi esille. Eikä unohdeta edistynyttä Laura Rekrytointijärjestelmäämme, joka täyttää rekrytoijan kokonaisvaltaiset tarpeet. Vuosittain olemme mukana yli 50 000 rekrytoinnissa ja yli puolen miljoonan työnhakijan matkassa.
Monipuolinen asiakas- ja kumppaniverkostomme tekee meistä vahvan ja luotettavan toimijan alallamme. Olemme myös osa maailman suurinta online-rekrytointiyhteisöä The Networkia, joten verkostomme ulottuu maailmaan ääriin ja takaa mahdollisuuden löytää osaajia kansainvälisesti. 
Olemme olleet digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijoita jo yli 25 vuotta. Yrityksemme taustalla on Suomen johtavat mediatalot ja alan kovimmat asiantuntijat. Olemme siis aidosti kotimainen yritys ja ylpeitä siitä. 
LAURA Rekrytointi Oy (1478557-4) on Arena Partners Oy:n 100 %:sti omistama tytäryhtiö. Arena Partnersin omistavat puolestaan Suomen johtavat mediatalot Keskisuomalainen Oyj, Ilkka Oyj, PunaMusta Media Oyj ja Hilla Group Oyj. 

Ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme
Ainutlaatuiseen palvelukokonaisuuteemme kuuluvat ratkaisut, jotka helpottavat rekrytointia ja työnhakua.
Ratkaisumme rekrytointiin
Image
Laura Rekrytointijärjestelmä kattaa rekrytoijan kokonaisvaltaiset tarpeet. Sen avulla hallitset koko rekrytointiprosessin saumattomasti ja luot positiivisesti mieleenpainuvan hakijakokemuksen. 
TUTUSTU
Image
Rekrytointi.com-palvelussa tavoitat juuri oikeat osaajat kohdistetusti ja nostatat yrityksenne työnantajakuvaa. Palvelussamme markkinoit työpaikkaasi laadukkaasti, kattavasti ja kustannustehokkaasti. Rekrytointiverkostomme tavoittaa yli 3 miljoonaa yksilöä viikoittain. 
TUTUSTU
Image
Osaajapankkimme avulla löydät sopivat tekijät entistä tehokkaammin ja kätevämmin. Suomen suurin osaajapankki auttaa työnantajia löytämään osaajia helposti yli 260 000 osaajan joukosta. 
TUTUSTU
Image
Rekrytoit ja tavoitat kauttamme kansainväliset osaajat 140 maassa, sillä olemme Suomessa yksinoikeudella osa maailman suurinta online-rekrytointiyhteisöä The Networkia. Hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi suoraan paikallisten asiantuntijoiden kanssa. 
TUTUSTU
Ratkaisumme työnhakuun
Image
Työnhakupalvelustamme löydät monipuolisesti avoimet työpaikat eri aloilta ympäri Suomen. Vinkkimme työnhakuun ja uralle auttavat löytämään unelmiesi työpaikan ja menestymään työelämässä. 
TUTUSTU
Image
Osaajaprofiili helpottaa työnhakuasi ja auttaa sinua tuomaan osaamisesi esille. Luomalla osaajaprofiilin annat työnantajille mahdollisuuden löytää sinut, saat suosituksia sinulle sopivista työpaikoista ja haet näppärästi työpaikkoja yhdellä profiililla. 
TUTUSTU

Avainlukumme

500 000
palvelumme kautta vastaanotettua hakemusta vuosittain
260 000
osaajaprofiilia Osaajapankissa
50 000
palvelumme avulla tehtyä rekrytointia vuosittain 
3 milj.
silmäparia rekrytointiverkostossamme viikoittain
+90 %
henkilöstöstä pitää työtään merkityksellisenä
30
huippuosaajaa työskentelemässä
2,1 milj.
liikevaihto vuonna 2022
1998
vuonna perustettu

Näiden arvojen pohjalta toimimme

Jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat arvot, jotka olemme yhdessä koko henkilöstön kanssa valinneet. 
Avoimuus
Toimimme avoimin kortein. Asiakkaamme, työntekijämme ja sidosryhmämme voivat luottaa siihen, että kerromme heille kaiken, mikä on heidän kannaltaan oleellista. Emme tarjoa ikäviä yllätyksiä.
Vastuullisuus
Kannamme vastuun omasta työstämme. Toimimme vastuullisesti yhteiskunnan, tasa-arvon, yhdenmukaisuuden ja ympäristön kannalta.
Yhdessä kehittäminen

Yhteistyössä on voimaa. Teemme työtä ja kehitämme Lauran toimintaa ja palveluja yhdessä – koska porukassa olemme enemmän kuin osiemme summa. Kehitämme toimintaamme myös asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa, ottaen vastaan palautetta ja ideoita – ja käyttäen niitä yhteisenä voimavarana.

Asiantunteva innovatiivisuus
Olemme ammattilaisia, jotka tarjoavat korkeatasoisen osaamisensa ja asiantuntemuksensa Lauran käyttöön. Meillä on hyviä ideoita, emmekä epäröi valjastaa niitä Lauran parhaaksi nyt ja tulevaisuudessa. Teemme tässä hetkessä parhaamme, ja katsomme aina eteenpäin.

Haluatko töihin Lauralle? Tutustu, millaista meillä on työskennellä

Image
Etsitkö erityisen hyvää työpaikkaa? Kurkista, millaista meillä on työskennellä ja hae töihin Lauralle! Tule vaikuttamaan kanssamme tulevaisuuden työelämään ja löydä unelmiesi urapolku ohjelmistokehityksen, myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun parista.

Aloita yhteistyö kanssamme

Image

Yhteistyötä voimme tehdä esimerkiksi järjestelmien integraation, näkyvyyden tai sisällöntuotannon parissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista yhteistyötä haluaisit tehdä kanssamme!

Olemme luoneet vaikuttavan yhteistyökumppanien verkoston, joka mahdollistaa laadukkaat digitaalisen rekrytoinnin palvelumme. Etsimme kuitenkin jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita rekrytoinnin, HR:n ja työelämäpalveluiden osa-alueilta.

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.