LAURA Rekrytointi Oy

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

LAURA Rekrytointi Oy toimittaa LAURA™-rekrytointijärjestelmää, jonka kautta asiakkaamme ottavat vastaan vuosittain noin 400 000 hakemusta ja rekrytoivat lähes 30 000 henkilöä. LAURA™ auttaa työnantajia tekemään elämänsä rekrytoinnin. Rekrytointisivustomme Rekrytointi.com on kohtaamispaikka työnhakijoille ja uran kehityksestä kiinnostuneille sekä niitä tarjoaville työnantajille ja oppilaitoksille. Rekrytointi.com Osaajapankki auttaa työnantajia löytämään osaajia ja työnhakijoita saamaan työmahdollisuuksia. Rekrytointi.com on myös maailman suurimpien työnhakusivustojen yhteisön, The Networkin, jäsen. Rekrytointi.comin monipuolinen työpaikkatarjonta, kansainväliset työmahdollisuudet sekä kattavat uravinkit auttavat työnhakijoita eteenpäin urallaan kohti elämänsä työpaikkaa.

Taustallemme ovat tekijöinä Suomen kovimmat alan asiantuntijat, omistajina on merkittäviä suomalaisia mediataloja ja asiakkainamme iso joukko Suomen parhaita työnantajia. Kohderyhmämme on kaikki työikäiset suomalaiset.

Lue lisää...

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.