kohdistettu rekrytointimarkkinointi tuo Tuusulan kunnalle laajan hakijakunnan

Rekrytointi.comin ammattitaitoisesti toteuttama kohdistettu rekrytointimarkkinointi tuo Tuusulan kunnalle laajan hakijakunnan – myös haastavampiin hakuihin

Ramona Westersund Referenssit

Tuusula on lähes 40 000 asukkaan kunta Keski-Uudellamaalla. Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Tuusulan kunnassa työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät tuusulalaisten arjesta mahdollista. Tuusulan kunta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten kunta hakee myös säännöllisesti uusia osaajia tarjoten monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Varmistaakseen työpaikoilleen laajan hakijakunnan, Tuusulan kunta luottaa Rekrytointi.comin palveluihin osaajien tavoittamiseksi. Erityisesti Rekrytointi.comin Tuusulan kunnalle toteuttama kohdistettu rekrytointimarkkinointi on tuottanut tulosta ja haastavampiinkin hakuihin on löytynyt oikeat osaajat.

Kasvavassa Tuusulassa tehdään työtä työnantajakuvan eteen ja jokainen työntekijä pääsee tekemään elämisen taidetta

Tuusulan kunta on Tuusulanjärven kulttuuriperinnöstä ammentava, luonnonläheinen, turvallinen ja hyvinvoiva kunta. Kunta kehittyy tulevina vuosina isoin askelin, säilyttääkseen jatkossakin elinvoimansa ja kykynsä pitää kuntalaisista ja työntekijöistä huolta. Slogan Elämisen taidetta ja visio rakentaa Elämisen taidetta kestävästi kasvavassa Tuusulassa heijastuu jokaisen asukkaan ja työntekijän arkeen antaen heille mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliinsa – rakentaa Tuusulassa omannäköistään elämää.

Tuusulan kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja, joka on tehnyt viime vuosina työtä myös työnantajakuvansa eteen. Osaava ja rohkeasti eteenpäin katsova henkilöstö pääsee rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistaan. Jokainen työntekijä on merkityksellinen ja voi tehdä elämisen taidetta joka päivä. Tuusulan kunnassa työurat ovat kestäviä, eli kunta tarjoaa edellytykset työskennellä ja kehittyä aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.

Kasvavana ja kehittyvänä työnantajana Tuusulan kunta ymmärtää myös sen, että työnantajabrändin rakentaminen ja uusien osaajien houkuttelu edellyttää laajaa näkyvyyttä myös kunnan omien kanavien ulkopuolella. Työpaikkojen näkyvyyden parantamisessa Tuusulan kunta luottaa Rekrytointi.comin osaamiseen.

Julkaisemme LAURA-rekrytointijärjestelmän kautta lähes kaikki työpaikkamme, sisäisiä hakuja lukuun ottamatta, myös Rekrytointi.comin verkkosivulla rivi-ilmoituksina. Viime aikoina yhä useamman Tuusulan kunnan työpaikan näkyvyyttä on parannettu onnistuneesti kohdistetun rekrytointimarkkinoinnin avulla. Esimerkiksi kaikkiin varhaiskasvatuksen opettajien ja varhaiskasvatusyksiköiden johtajien työpaikkoihin on haettu osaajia kohdistetulla kampanjoinnilla.” kertoo Tuusulan kunnan henkilöstönkehittäjä Sinikka Aho.

Ammattitaitoisesti toteutettu kohdistettu rekrytointimarkkinointi tavoittaa ja löytää sopivat hakijat

Osaajien tavoittamisessa kaiken A ja O, on näkyvyys oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Vaikka Tuusulan kunnalla on käytössä omat somekanavat, luottavat he kohdistetussa rekrytointimarkkinoinnissa Rekrytointi.comin palveluihin. Rekrytointi.comin tehokkaalla kohdistetulla rekrytointikampanjalla työpaikka saa laajaa, kohdennettua näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa (Facebook & Instagram), Googlessa sekä Rekrytointi.comin muussa mediaverkostossa tavoittaen niin aktiiviset kuin passiivisetkin työnhakijat. Kohdistettu rekrytointimarkkinointi toteutetaan alusta loppuun palveluna Rekrytointi.comin markkinoinnin asiantuntijoiden toimesta.

Rekrytointi.comin ehdoton hyöty on siinä, että heidän markkinointitiimi tekee meidän puolestamme nopeasti ja ammattitaitoisesti kohdistettua rekrytointimarkkinointia. Vaikka Tuusulan kunnalla on käytössä omat somekanavansa, laajemman hakijakunnan tavoittaa taatusti Rekrytointi.comin avulla. On mahtavaa antaa markkinointi osaaviin käsiin.”, kehuu Sinikka Aho.

Yhteydenotto kohdistetun kampanjan tarkemmasta sisällöstä tulee Rekrytointi.comin markkinoinnista todella nopeasti. Hyvä että ehtii LAURA-järjestelmää sulkea työpaikan julkaisun jälkeen, kun jo sähköposti kilahtaa. Meillä Tuusulan kunnassa rekrytoiva esihenkilö saa pyynnön kohdistetun kampanjan suunnitteluun tarvittavista lisätiedoista, mikä onkin hyvä asia, sillä vaikka henkilöstöpalvelut huolehtii työpaikkailmoitusten julkaisusta LAURA-järjestelmän kautta, paras tieto työpaikasta ja tehtävistä on totta kai esihenkilöllä. Esihenkilö osaa tarvittaessa tarkentaa hakutekstissä mainitun lisäksi, millaista osaajaa hakee juuri tähän tehtävään.”, kertoo Sinikka Aho yhteistyöstä.

Suurin työvoitto, kiitos Rekrytointi.comin kohdistetun kampanjan, oli psykologin rekrytointi ohjaamopalveluihin viime vuonna. Ensimmäinen hakukierros ei tuottanut tulosta, mutta kohdistetun kampanjan kautta löysimme todella hyvän tyypin, ja hänet palkattiinkin tehtävään. Psykologien rekrytointi on tunnetusti kunnissa vaikeaa, sillä hakijoita on työmarkkinoilla todella vähän. Hakuihin ei saada useinkaan edes yhden yhtä hakijaa, mutta Rekrytointi.comin kohdennettu kampanja tuotti tulosta.”, Sinikka Aho jatkaa.

Suosittelemme Rekrytointi.comia ehdottomasti myös muille rekrytointi-ilmoittelukanavia miettiville. Voimme luottaa Rekrytointi.comin osaamiseen työpaikkojen näkyvyyden parantamisessa.”, Sinikka Aho kehuu.

Suosittelemme Rekrytointi.comia ehdottomasti myös muille rekrytointi-ilmoittelukanavia miettiville. Voimme luottaa Rekrytointi.comin osaamiseen työpaikkojen näkyvyyden parantamisessa.

– Sinikka Aho, henkilöstönkehittäjä, Tuusulan kunta

Tuusulan kunta logo

Tuusula on lähes 40 000 asukkaan johtava taidekunta Keski-Uudellamaalla. Tuusulassa on keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän. Hyviä puitteita elämään Tuusulassa tarjoavat esimerkiksi monipuoliset asumisen mahdollisuudet, runsas vapaa-ajan tarjonta sekä laadukas varhaiskasvatus ja opetus. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.