Rekrytointi.com ilmoitusverkosto

Rekrytointi.com ilmoitusverkosto
Kun julkaiset ilmoituksen Rekrytointi.com-palvelussa, se saa näkyvyyttä verkostossamme sijainnin, osaamisen ja ilmoitustyypin mukaan.

Yhteistyömediat


Mediakumppaniverkostomme tavoittaa verkossa 1,6 miljoonaa kävijää viikoittain. Lisäksi Rekrytointi.com näkyy jatkuvasti kumppanien verkkosivuilla ja printissä.


Yhteistyöliitot


Teemme yhteistyötä Agronomi-, Ekonomi-, Insinööri- ja Tradenomiliiton kanssa. Rekrytointi.comin tuottamille alakohtaisille työpaikkasivuille ohjataan suoraan näiden ammattiliittojen jäsenpalveluista.


ite wiki


Rekrytointi.com on Ite wiki -palvelun kumppani ja Rekrytointi.comin IT-alan työpaikat julkaistaan myös Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa.


Criteo


Rekrytointi.com tekee yhteistyötä maailman johtavan hakukonemarkkinoinnin kohdennusyhtiön Criteon kanssa. Rekrytointi.comissa julkaistut ilmoitukset saavat Criteon kautta laajaa näkyvyyttä mm. seuraavissa kanavissa: mtvuutiset.fi, is.fi, hs.fi, tori.fi & lukuisat pelisovellukset..


kansainvälinen rekrytointi


Rekrytointi.com on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Networkissä. Kauttamme tavoitatte osaajat lähes 140 maasta.
Tutustu kansainvälisen rekrytoinnin palveluihimme.


Tutustu ilmoittelutuotteisiimme: