Kansainväliset rekrytoinnit: Miksi valita The Network?

LAURA Rekrytointi Oy Vinkkejä kv-rekrytointiin, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Rekrytoinneissa ensisijaisen tärkeää on löytää oikea ihminen oikeaan tehtävään – mieluiten mahdollisimman vähällä vaivalla. Välillä kotimaasta ei löydy oikeita osaajia tai tarvitaan työvoimaa esimerkiksi sivukonttoriin ulkomaille, ja silloin joudutaan siirtymään kansainvälisille markkinoille. Miten säästetään aikaa ja vaivaa kansainvälisissä rekrytoinneissa?

”Kansainväliset rekrytoinnit olisivat helppoja, jos rekrytointimarkkinat toimisivat kaikkialla maailmassa samalla tavalla, kuin kotimaassa. Valitettavasti yksi standardimalli ei toimi maailmanlaajuisesti, sillä työnhakutavat vaihtelevat valtavasti maittain. Sama pätee tietenkin muussakin toiminnassa. Hyvä esimerkki on Google, joka ei ole yltänyt hakukoneiden markkinajohtajaksi kaikkialla, vaikka yritys on ollut kova. Maassa on toimittava maan tavalla”, toteaa kansainvälisen rekrytointiverkoston The Networkin toimitusjohtaja Mike Booker.

Tästä ajatuksesta The Network sai alkunsa. Vuonna 2002 perustettu rekrytointiverkosto ei pyri standardisoimaan rekrytointimarkkinoita. Sen sijaan The Network toimii katto-organisaationa jo yli 130 maan rekrytointisivustoille. Näistä yli sata ovat maidensa markkinajohtajia. Kun kansainvälisissä rekrytoinneissa hyödyntää The Networkia, hoituvat rekrytoinnit kussakin maassa juuri maalle hyväksi havaitulla tavalla.

“Sovimme jatkuvasti uusia kumppanuuksia eri maiden kanssa ja tänä päivänä voimme turvallisesti sanoa, että The Network kattaa lähes kaikki maailman tärkeimmät kansainväliset talousalueet. Olemme luoneet selkeän toimintamallin, joka palvelee yrityksiä joustavasti laajalla alueella. Ja mikä tärkeintä, pystymme tarjoamaan asiantuntevaa apua sekä globaalisti että paikallisesti kaikissa jäsenmaissamme”, sanoo Booker.

The Networkin toimintamalli on simppeli: Asiakas voi hoitaa kaikki rekrytoinnit yhdellä kontaktilla oman maan edustajansa kautta. Näin säästyy aikaa ja vaivaa. Suomessa The Networkin edustajana toimii Rekrytointi.com. Rekrytointitarpeesta riippuen LAURA Rekrytointi Oy ja The Network tarjoavat erilaisia pakettiratkaisuja. Joustavilla pakettiratkaisuilla saadaan myös kustannukset pysymään maltillisina.

Tutustu tarkemmin LAURA Rekrytointi Oy:n ja The Networkin kansainvälisen rekrytoinnin palveluihin