Elämäsi rekrytointi Rekrytointi.comista

LAURA Rekrytointi Oy Referenssit, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen, y-Etusivun nosto

Työnhakijakokemuksen huomioiminen on avain onnistuneisiin rekrytointeihin. Yrityksen tekemiseen sopivalla järjestelmällä ja oikeanlaisella näkyvyydellä tavoitetaan halutut osaajat vaivattomasti. Myös hakijat haluavat prosessin olevan mahdollisimman vaivaton.

RD Velho on vahvasti kasvava suunnittelutoimisto, jossa tarvitaan monenlaista osaamista teknisistä kirjoittajista koodareihin. Rekrytointi.com-palvelun ja LAURA™-rekrytointijärjestelmän käyttäminen ovat lisänneet yrityksen näkyvyyttä ja tehneet rekrytoinneista entistä toimivampia.

”Meille tärkeintä Rekrytointi.com-yhteistyössä on ollut näkyvyyden lisääminen. Asiantuntijayrityksenä rekrytoinnit ovat meille todella tärkeitä päätöksiä ja haluamme tavoittaa parhaat osaajat”, kertoo RD Velholla työntekijäkokemuksesta innostunut Susanna Pirinen.

Rekrytointi.com-palvelun kautta jokainen voi löytää sopivan työpaikan. Työntekijät voivat etsiä sivuston kautta laadukkaita työpaikkoja, tarkasti määrittäen hakuehtoja. Työnantajalle Rekrytointi.com ja LAURA™ – järjestelmä tarjoavat kokonaisvaltaisen tuen rekrytointeihin.

Kansainväliset rekrytoinnit, osaajien tavoittaminen ja järjestelmä rekrytointien hoitamiseen löytyvät kaikki saman katon alta”, kertoo Rekrytointi.comin Pekka Miettinen.

RD Velho käyttää Rekrytointi.comin palveluita laajasti. Energisessä kasvuyrityksessä rekrytoinneissa on tekemisen meininki. “Nyt pystymme vastaamaan jokaiselle hakijalle alle kahdessa viikossa hakemuksen jättämisestä, ja olemme saaneet yhteistyön ansiosta uusia huippuosaajia taloon”, iloitsee RD Velholla dokumentointiosaston rekrytoinneista vastaava Emmi Helanne.

”Tämä saattaa olla sinunkin elämäsi työpaikka”, vinkkaa Susanna,”ja tämäkin löytyy Rekrytointi.comista”, Pekka jatkaa.


Julkaise työpaikkailmoitus Rekrytointi.com-palvelussa!

Artikkeli on alun perin julkaistu Suomen Kiinnostavimmat työpaikat -liitteessä.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.