Työkalu rekrytoinnin haasteiden ratkomiseen

Työkalu rekrytoinnin haasteiden ratkomiseen – Rekrytointi.com Osaajapankki

Mikko Kuhalampi Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Mistä apu osaajapulaan? Kuinka löytää ne puuttuvat palaset remmiin? Rekrytointi.com Osaajapankki on työkalu rekrytoinnin haasteiden ratkomiseen. Työnantajat voivat etsiä Rekrytointi.com Osaajapankista uusia tekijöitä avoimiin tehtäviinsä, kun taas osaajat voivat parantaa mahdollisuuksiaan tulla löydetyksi työmarkkinoilla lisäämällä oman profiilinsa palveluun. Osaajapankin kautta haluamme siis tuoda osaajat ja työpaikat yhteen entistä tehokkaammin. Osaajat saavat työtarjouksia työpaikoista, joita he eivät muutoin olisi löytäneet, ja työnantajat voivat löytää niitä kuuluisia helmiä avoimiin paikkoihinsa.

Rekrytointi.com Osaajapankki lanseerattiin tammikuussa 2019. Palvelussa on nyt jo lähes 50000 osaajaa, ja palvelusta on kevään aikana haettu tekijöitä laidasta laitaan – aina myyjästä huoltomieheen, ja talouspäälliköstä insinööriin. Tuotteen vastaanotto on ollut hyvää, ja työnantajien tarve uusille tekijöille tuntuu vain kasvavan. Tällä hetkellä voimme hakea esimerkiksi 5 sopivinta osaajaa avoimeen työpaikkaan sekä lähettää kohdennettua viestintää Osaajapankin osaajille, joilla on haluttua osaamista.

Rekrytointi.com Osaajapankki – Löydä ja tule löydetyksi.

Videolla Rekrytointi.com Osaajapankin tuotepäällikkö Mikko Kuhalampi kertoo, mistä Osaajapankki-palvelussa on kyse ja miten sitä voidaan käyttää ratkaisuna rekrytoinneissa.

Annoimme myös aiemmin vinkkejä osaajille siitä, millaisia asioita omaan profiiliin kannattaa palvelussa laittaa.