Yhteistyökumppanit

Olemme rakentaneet laajan yhteistyökumppanien verkoston, joka takaa, että työmme on laadukasta kaikilla digitaalisen rekrytoinnin osa-alueilla.

Avainlippu

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com -palvelulle, Rekrytointi.com Osaajapankille ja LAURA™-rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena palveluidemme kotimaisuudesta.

Mediayhteistyö

LAURA Rekrytointi Oy on tehnyt jo vuodesta 2006 yhteistyötä useiden merkittävien suomalaisten sanomalehtimedioiden kanssa. Lehdissä julkaistut työpaikka- ja koulutusilmoitukset näkyvät Rekrytointi.com -palvelussa sekä lehtien omissa verkkopalveluissa, joissa vierailee yli 2,8 miljoonaa kävijää viikoit­tain (KTM 2020 AWD).

Yhteistyölehtemme maakunnittain:

Ammattiliitot

Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Agronomiliiton ja Tradenomiliitto TRALin kanssa. Halutulle kohderyhmälle suunnatut työpaikkailmoitukset näkyvät myös näiden liittojen jäsensivuilla.


Ite wiki

Rekrytointi.com on Ite wiki -palvelun kumppani ja Rekrytointi.comin IT-alan työpaikat julkaistaan myös Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa.

Oppilaitokset ja opiskelijapalvelut

Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Careeria ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK -oppilaitosten kanssa. Verkostoomme kuuluu lisäksi Opiskelijan Tampere. Rekrytointi.comissa julkaistut työpaikat opiskelijoille saavat näkyvyyttä näiden yhteistyökumppaneidemme sivuilla.

Rekrytointialan kumppaneita
Remmi.fi

Remmi on Rekrytointi.comin yhteistyökumppani. Remmin tavoitteena on auttaa työttömiä työllistymään. Remmin työnhakijat ovat työhaluisia henkilöitä, joiden on joskus haastavampaa päästä töihin johtuen nimestä, iästä tai osatyökykyisyydestä. Remmi auttaa mm. Työnhakukaveri-toiminnan kautta henkilöä henkilökohtaisesti eri työkalujen avulla. Remmi tarjoaa apua keikka-, määräaikais- ja vakituistyötehtävien osalta yrityksiä löytämään tehtäviin sopivat työntekijät. Lisätietoja löydät Remmin nettisivuilta.

Finnwards Oy

Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Finnwards Oy:n kanssa, joka auttaa kansainvälisiä osaajia menestymään ja työllistymään Suomessa. Rekrytointi.com-palvelun englanninkieliset työpaikkailmoitukset näkyvät Finnwardsin blogissa, joka tavoittaa tuhansia kansainvälisiä osaajia kuukaudessa. Löydät myös Finnwardsin työelämää tukevia blogitekstejä Työnhakuoppaassamme.

Mothers in Business (MiB)

LAURA Rekrytointi Oy tekee sisältöyhteistyötä Mothers in Business (MiB) -järjestön kanssa, joka yhdistää yli 4500 urastaan kiinnostunutta äitiä. Järjestö tarjoaa mahdollisuuksia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä edistää äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa. Myös LAURA Rekrytointi Oy on perheystävällinen työpaikka ja meillä työskentelee paljon perheellisiä työntekijöitä. Työn ja perheen yhdistäminen on siis erittäin tärkeä arvo myös meidän yrityksessämme.

The Network

Rekrytointi.com on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Networkissa, johon kuuluu yli 60 maidensa johtavaa rekrytointisivustoa. The Networkin verkosto toimii 140 maassa. Lue lisää kansainvälisen rekrytoinnin palveluistamme.

Jobboard Finder

Rekrytointi.com-palvelumme löytyy myös maailman suurimmasta työpaikkasivustojen hakukoneesta, Jobboard Finder:sta (contact@jobboardfinder.fi).

JobboardFinder - Search the best job board worldwide

Muut yhteistyökumppanit

LAURA Rekrytointi Oy on aktiivinen toimija ja kehittäjä alallaan. Olemme mukana jäsenyrityksenä sekä Software Finland ry:n ja Kauppakamarin toiminnassa. Olemme myös Henry ry:n kannatusjäsen.

              


Haluaisitko sinä tai yrityksesi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Etsimme jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita rekrytoinnin, HR:n ja työelämäpalveluiden osa-alueilta. Yhteistyötä voimme tehdä esimerkiksi näkyvyyden tai sisällöntuotannon parissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista yhteistyötä haluaisit tehdä kanssamme!


Ota yhteyttä