Yhteistyökumppanit

Avainlippu
LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com -palvelulle ja LAURA™ -rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää avainlippumerkkiä osoituksena tuotteiden ja palvelun kotimaisuudesta. Olemme rakentaneet laajan yhteistyökumppanien verkoston, joka takaa, että työmme on laadukasta kaikilla digitaalisen rekrytoinnin osa-alueilla.

Lehtiyhteistyö
LAURA Rekrytointi Oy on tehnyt jo vuodesta 2006 yhteistyötä useiden merkittävien suomalaisten sanomalehtimedioiden kanssa. Lehdissä julkaistut työpaikka- ja koulutusilmoitukset näkyvät Rekrytointi.com -palvelussa sekä lehtien omissa verkkopalveluissa, joissa vierailee yli 2,4 miljoonaa kävijää viikoit­tain.

Yhteistyölehtemme maakunnittain:

Ammattiliitot
Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Agronomi-, Ekonomi-, Insinööri– ja Tradenomiliiton kanssa. Halutulle kohderyhmälle suunnatut työpaikkailmoitukset näkyvät myös näiden liittojen jäsensivuilla.

The Network
LAURA Rekrytointi Oy on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Networkissa, johon kuuluu yli 50 maidensa johtavaa rekrytointisivustoa. LAURA Rekrytointi Oy:n ja The Networkin verkosto toimii noin 140 maassa.

Ite wiki
Rekrytointi.com on Ite wiki -palvelun kumppani ja Rekrytointi.comin IT-alan työpaikat julkaistaan myös Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa.

Finnwards Oy
Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Finnwards Oy:n kanssa, joka auttaa kansainvälisiä osaajia menestymään ja työllistymään Suomessa. Rekrytointi.com-palvelun englanninkieliset työpaikkailmoitukset näkyvät Finnwardsin blogissa, joka tavoittaa tuhansia kansainvälisiä osaajia kuukaudessa. Löydät myös Finnwardsin työelämää tukevia blogitekstejä Työnhakuoppaassamme.

Jobboard Finder
Rekrytointi.com-palvelumme löytyy myös maailman suurimmasta työpaikkasivustojen hakukoneesta, Jobboard Finder:sta (contact@jobboardfinder.fi).

JobboardFinder - Search the best job board worldwide

Muut yhteistyökumppanit
LAURA Rekrytointi Oy on aktiivinen toimija ja kehittäjä alallaan. Olemme mukana jäsenyrityksenä sekä Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Kauppakamarin toiminnassa. Olemme myös Henry ry:n kannatusjäsen.


Lue lisää…