Yhteistyökumppanit

Olemme rakentaneet laajan yhteistyökumppanien verkoston, joka takaa, että työmme on laadukasta kaikilla digitaalisen rekrytoinnin osa-alueilla.

Avainlippu
LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com -palvelulle, Rekrytointi.com Osaajapankille ja LAURA™ -rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena palveluidemme kotimaisuudesta.

Mediayhteistyö
LAURA Rekrytointi Oy on tehnyt jo vuodesta 2006 yhteistyötä useiden merkittävien suomalaisten sanomalehtimedioiden kanssa. Lehdissä julkaistut työpaikka- ja koulutusilmoitukset näkyvät Rekrytointi.com -palvelussa sekä lehtien omissa verkkopalveluissa, joissa vierailee yli 2,4 miljoonaa kävijää viikoit­tain.

Yhteistyölehtemme maakunnittain:

Ammattiliitot
Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Agronomi-, Ekonomi-, Insinööri– ja Tradenomiliiton kanssa. Halutulle kohderyhmälle suunnatut työpaikkailmoitukset näkyvät myös näiden liittojen jäsensivuilla.

Oppilaitokset ja opiskelijapalvelut
Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Careeria -oppilaitosten kanssa. Verkostoomme kuuluvat lisäksi opiskelijoiden hyötypalvelut Frank ja Opiskelijan Tampere. Rekrytointi.comissa julkaistut työpaikat opiskelijoille saavat näkyvyyttä näiden yhteistyökumppaneidemme sivuilla.

The Network
Rekrytointi.com on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiyhteisössä The Networkissa, johon kuuluu yli 60 maidensa johtavaa rekrytointisivustoa. The Networkin verkosto toimii 140 maassa.

Ite wiki
Rekrytointi.com on Ite wiki -palvelun kumppani ja Rekrytointi.comin IT-alan työpaikat julkaistaan myös Ite wikin Rekryilmoitukset-osiossa.

Jobboard Finder
Rekrytointi.com-palvelumme löytyy myös maailman suurimmasta työpaikkasivustojen hakukoneesta, Jobboard Finder:sta (contact@jobboardfinder.fi).

JobboardFinder - Search the best job board worldwide

Finnwards Oy
Rekrytointi.com tekee yhteistyötä Finnwards Oy:n kanssa, joka auttaa kansainvälisiä osaajia menestymään ja työllistymään Suomessa. Rekrytointi.com-palvelun englanninkieliset työpaikkailmoitukset näkyvät Finnwardsin blogissa, joka tavoittaa tuhansia kansainvälisiä osaajia kuukaudessa. Löydät myös Finnwardsin työelämää tukevia blogitekstejä Työnhakuoppaassamme.

Mothers in Business (MiB)
LAURA Rekrytointi Oy tekee sisältöyhteistyötä Mothers in Business (MiB) -järjestön kanssa, joka yhdistää yli 4500 urastaan kiinnostunutta äitiä. Järjestö tarjoaa mahdollisuuksia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä edistää äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa. Myös LAURA Rekrytointi Oy on perheystävällinen työpaikka ja meillä työskentelee paljon perheellisiä työntekijöitä. Työn ja perheen yhdistäminen on siis erittäin tärkeä arvo myös meidän yrityksessämme.

Muut yhteistyökumppanit
LAURA Rekrytointi Oy on aktiivinen toimija ja kehittäjä alallaan. Olemme mukana jäsenyrityksenä sekä Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Kauppakamarin toiminnassa. Olemme myös Henry ry:n kannatusjäsen.


Lue lisää…