Livevalmennus: Näin löydät ja nappaat elämäsi kesätyöpaikan!

Rekrytointi.com Etusivu - työnhakuvinkit, Kesätyönhaku, Työnhaku käyntiin, y-Etusivun nosto

LIVEVALMENNUKSEN KUVAUS:
Kesä ja kärpäset tulee tänäkin vuonna, usko pois! Nyt on aika kääntää katseet kesää kohti, sillä kesätyöpaikkojen haku on käynnistynyt!

Suriseeko päässä, kun yrität miettiä, mistä löytäisit ja miten nappaisit itsellesi kesätyöpaikan tuhansien muiden hakijoiden joukosta? Haetko kesätyöpaikkaa ensimmäistä kertaa tai kaipaatko sparrausta työnhakuusi?

Katso nyt Rekrytointi.comin ”Näin löydät ja nappaat kesätyöpaikan” -livevalmennus, jossa saat parhaat opit kesätyönhakuun ja otat ensimmäiset askeleet kohti elämäsi kesätyöpaikkaa. Kanssasi askeleita ottamassa ovat Rekrytointi.comin digirekryn asiantuntija Pekka Miettinen ja sosiaalisen median asiantuntija Sanni Oja. Valmennuksessa jaamme vinkkejä kesätyöpaikan etsimisestä ja työhakemuksen kirjoittamisesta aina palkkausvaiheeseen asti.

Valmennuksen aikana vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä kesätyöpaikkoja kannattaa etsiä?
  • Miten kesätöitä haetaan?
  • Millainen CV & työhakemus herättää työnantajan kiinnostuksen?
  • Miten valmistautua ja toimia työhaastattelussa?
  • Mihin kannattaa kiinnittää huomiota työsuhteen aikana?

Pääset katsomaan valmennuksen oheisen painikkeen kautta. Tästä ilmaisesta tukivalmennuksesta jää sinulle varmasti käteen monia konkreettisia vinkkejä, jotka edesauttavat kesätyöpaikan saamisessa. Tätä ei kannata missata!

Katso valmennus!

Muista tutustua avoimiin kesätyöpaikkoihin!

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com