Parhaat kesätyöpaikat 2018

Parhaimpien kesätyöpaikkojen haku on tämän vuoden osalta ohitse. Vuoden 2019 kesätyönhaku alkaa marraskuussa.

Pidä silti sivumme mielessä ja nappaa aurinkoisen kesän päätteeksi uusi työpaikka! Elämäsi työpaikan löydät Rekrytointi.comista! Anna meidän myös vahtia hakuun tulevia kesätyöpaikkoja puolestasi tekemällä hakuvahti. Hakuvahti kerää sinulle juuri sinua kiinnostavat työpaikat suoraan sähköpostiisi!


Kesätyöpaikan hakeminen

Kesätyöpaikan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä osa kesätyöpaikoista täytetään jo alkuvuodesta. Kesätyöntekijöitä etsitään kuitenkin vielä alkukesään asti, joten kannattaa olla sinnikäs, vaikka paikkaa ei heti löytyisi.

Kokoamme tuhansia kesätyöpaikkoja Rekrytointi.com-palveluumme helpottaaksemme sinun kesätyönhakuasi. Päivitämme tarjontaa jatkuvasti kesän 2018 lähestyessä.

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat!

Seuraa meitä myös Facebookissa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kesätyöpaikoista ja saat ajankohtaiset vinkit työnhakusi tueksi!


Parhaat Kesätyöpaikat

Vinkit kesätyönhakuun

Kesätyönhakupalveluiden lisäksi kesätyöpaikkoja voi löytää yritysten kotisivuilta, lehdistä, työvoimatoimistosta, kyselemällä tutuilta ja sukulaisilta tai ottamalla suoraan yhteyttä yrityksiin. Ole aktiivinen ja kysy rohkeasti kesätyöpaikkoja sinua kiinnostavista organisaatioista.

Laadi hakemuksesi niin, että erotut positiivisesti muista hakijoista ja muista vielä soittaa perään. Aktiiviset ja työpaikasta aidosti kiinnostuneet työnhakijat jäävät paremmin työnantajan mieleen.

Tiesitkö, että työharjoittelu voi olla myös kesätyösi? Katso harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Harjoittelupaikkoja löydät Rekrytointi.com-palvelusta.

Katso myös FAQ: Kesätyö ja kesätöiden hakeminen. Löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin kesätyönhausta.

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Etsitkö töitä? Katso myös avoimet työpaikat täältä.