Parhaat kesätyöpaikat 2018

Katso kesän 2018 avoimet kesätyöpaikat!


Kesätyöpaikan hakeminen

Kesätyöpaikan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä osa kesätyöpaikoista täytetään jo alkuvuodesta. Kesätyöntekijöitä etsitään kuitenkin vielä alkukesään asti, joten kannattaa olla sinnikäs, vaikka paikkaa ei heti löytyisi.

Kokoamme tuhansia kesätyöpaikkoja Rekrytointi.com-palveluumme helpottaaksemme sinun kesätyönhakuasi. Päivitämme tarjontaa jatkuvasti kesän 2018 lähestyessä.

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat!

Seuraa meitä myös Facebookissa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kesätyöpaikoista ja saat ajankohtaiset vinkit työnhakusi tueksi!


Parhaat Kesätyöpaikat

Vinkit kesätyönhakuun

Kesätyönhakupalveluiden lisäksi kesätyöpaikkoja voi löytää yritysten kotisivuilta, lehdistä, työvoimatoimistosta, kyselemällä tutuilta ja sukulaisilta tai ottamalla suoraan yhteyttä yrityksiin. Ole aktiivinen ja kysy rohkeasti kesätyöpaikkoja sinua kiinnostavista organisaatioista.

Laadi hakemuksesi niin, että erotut positiivisesti muista hakijoista ja muista vielä soittaa perään. Aktiiviset ja työpaikasta aidosti kiinnostuneet työnhakijat jäävät paremmin työnantajan mieleen.

Tiesitkö, että työharjoittelu voi olla myös kesätyösi? Katso harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Harjoittelupaikkoja löydät Rekrytointi.com-palvelusta.

Katso myös FAQ: Kesätyö ja kesätöiden hakeminen. Löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin kesätyönhausta.

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Psst! Osallistu Global Talent Study 2018 -kyselyyn ja voita matkalahjakortti (arvo 1000 $)!

Global Talent Study 2018 -tutkimukseen osallistujat pääsevät lisäksi tarkastelemaan henkilökohtaisia osaajaprofiilejaan. Kyselyssä tutkitaan työvoiman globaalia liikkuvuutta: mitkä maat houkuttelevat osaajia, mitkä tekijät motivoivat muuttamaan ulkomaille sekä miten digitalisaatio ja globalisaatio vaikuttavat työllisyyteen.