Parhaat kesätyöpaikat 2019

Parhaat kesätyöpaikat 2019 löydät kesätyöpalvelustamme. Palveluun päivitetään jatkuvasti uusia kesätyömahdollisuuksia. Nappaa oma elämäsi kesätyöpaikka ja vinkkaa palvelustamme myös kaverillesi!

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat!

Anna meidän myös vahtia hakuun tulevia kesätyöpaikkoja puolestasi tekemällä hakuvahti. Hakuvahti kerää juuri sinua kiinnostavat työpaikat suoraan sähköpostiisi.

Osallistu ilmaiseen livevalmennukseen!

Osallistu nyt myös Rekrytointi.comin ”Näin löydät ja nappaat kesätyöpaikan” -livevalmennukseen, jossa saat parhaat opit kesätyönhakuun ja otat ensimmäiset askeleet kohti elämäsi kesätyöpaikkaa. Järjestämme saman valmennuksen kahtena ajankohtana tammikuun aikana, valitse itsellesi sopiva aika ja tule mukaan kuulemaan vinkkejä kesätyöpaikan etsimisestä ja työhakemuksen kirjoittamisesta aina palkkausvaiheeseen asti!

Ilmoittaudu mukaan!


Kesätyöpaikan hakeminen

Kesätyöpaikan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä osa kesätyöpaikoista täytetään jo alkuvuodesta. Kesätyöntekijöitä etsitään kuitenkin vielä alkukesään asti, joten kannattaa olla sinnikäs, vaikka paikkaa ei heti löytyisi.

Kokoamme tuhansia kesätyöpaikkoja Rekrytointi.com-palveluumme helpottaaksemme sinun kesätyönhakuasi. Päivitämme tarjontaa jatkuvasti kesän 2019 lähestyessä.

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat!

Seuraa meitä myös Facebookissa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kesätyöpaikoista ja saat ajankohtaiset vinkit työnhakusi tueksi!


Parhaat Kesätyöpaikat

Vinkit kesätyönhakuun

Kesätyönhakupalveluiden lisäksi kesätyöpaikkoja voi löytää yritysten kotisivuilta, lehdistä, työvoimatoimistosta, kyselemällä tutuilta ja sukulaisilta tai ottamalla suoraan yhteyttä yrityksiin. Ole aktiivinen ja kysy rohkeasti kesätyöpaikkoja sinua kiinnostavista organisaatioista.

Laadi hakemuksesi niin, että erotut positiivisesti muista hakijoista ja muista vielä soittaa perään. Aktiiviset ja työpaikasta aidosti kiinnostuneet työnhakijat jäävät paremmin työnantajan mieleen.

Tiesitkö, että työharjoittelu voi olla myös kesätyösi? Katso harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Harjoittelupaikkoja löydät Rekrytointi.com-palvelusta.

Katso myös FAQ: Kesätyö ja kesätöiden hakeminen. Löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin kesätyönhausta.

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Etsitkö töitä? Katso myös avoimet työpaikat täältä.