Avoimet kesätyöpaikat 2022 – lue vinkit ja löydä kesätyö

Avoimet kesätyöpaikat 2022 löydät kesätyöpalvelustamme. Palveluun päivitetään jatkuvasti uusia kesätyömahdollisuuksia. Nappaa elämäsi kesätyöpaikka ja vinkkaa palvelustamme myös kaverillesi!

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat!

Voit antaa myös meidän tehdä työn puolestasi ja etsiä juuri sinulle sopivat kesätyöpaikat. Luomalla hakuvahdin sinua kiinnostavista kesätyöpaikoista, saat tiedon työpaikoista suoraan sähköpostiisi.


avoimet kesätyöpaikatKesätyöpaikan hakeminen

Kesätyöpaikan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä osa kesätyöpaikoista täytetään jo alkuvuodesta. Kesätyöntekijöitä etsitään kuitenkin vielä alkukesään asti, joten kannattaa olla sinnikäs, vaikka paikkaa ei heti löytyisi. Haluamme auttaa sinua, jotta saat unelmiesi kesätyön.

Kokoamme tuhansia kesätyöpaikkoja Rekrytointi.com-palveluumme helpottaaksemme sinun kesätyönhakuasi.

Katso Rekrytointi.comin avoimet kesä- ja kausityöpaikat ja hae vaikka heti!

Seuraa meitä myös Facebookissa – kuulet ensimmäisten joukossa uusista kesätyöpaikoista ja saat ajankohtaiset vinkit työnhakusi tueksi.


Parhaat Kesätyöpaikat

Vinkit kesätyönhakuun

Kesätyönhakupalveluiden lisäksi kesätyöpaikkoja voi löytää työnantajien nettisivuilta, lehdistä, työvoimatoimistosta, kyselemällä tutuilta ja sukulaisilta tai ottamalla suoraan yhteyttä työnantajiin. Ole aktiivinen ja kysy rohkeasti kesätyöpaikkoja sinua kiinnostavista organisaatioista.

Laadi hakemuksesi niin, että erotut positiivisesti muista hakijoista ja muista vielä soittaa perään. Aktiiviset ja työpaikasta aidosti kiinnostuneet työnhakijat jäävät paremmin työnantajan mieleen.

Lataa itsellesi myös ilmainen livevalmennus “Näin nappaat ja löydät elämäsi kesätyöpaikan. Valmennuksen aikana saat vinkkejä kesätyöpaikan etsimisestä ja työhakemuksen kirjoittamisesta aina palkkausvaiheeseen asti. Nappaa itsellesi parhaat opit kesätyönhakuun ja otat ensimmäiset askeleet kohti elämäsi kesätyöpaikkaa!

Tiesitkö, että työharjoittelu voi olla myös kesätyösi? Katso harjoittelupaikkoja tarjoavat yritykset. Harjoittelupaikkoja löydät Rekrytointi.com-palvelusta.

Katso myös FAQ: Kesätyö ja kesätöiden hakeminen. Löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin kesätyönhausta.

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Etsitkö töitä? Katso myös avoimet työpaikat täältä.