Töihin meille

Arvomme

Olemme luoneet arvomme yhdessä koko henkilöstön kanssa.

Avoin
Kommunikoimme sisäisesti, asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa avoimesti.

Vastuullinen
Yrityksemme toimii vastuullisesti. Jokainen työntekijämme ottaa vastuun ja vastaa omasta ja ryhmänsä tekemisestä. Jokainen meillä vastaa oman osaamisensa kehittämisestä.

Yhdessä kehittävä
Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme yhdessä koko henkilöstön kanssa ja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Asiantuntevasti innovatiivinen
Kehitämme omaa osaamistamme ja olemme alallamme asiantuntijoita. Kehitämme toimintaamme osaamisemme kautta innovatiivisesti ja tuomme asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja.


Teemme merkityksellistä työtä

Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

LAURA Rekrytointi Oy (aiemmin Uranus Oy) toimittaa LAURA™-rekrytointijärjestelmää, jonka kautta otettiin vuonna 2016 vastaan yli 420 000 hakemusta ja palkattiin yli 20 000 henkilöä. LAURA Rekrytointi Oy on maailman suurimpien työnhakusivustojen yhteisön, The Networkin, jäsen. Olemme avanneet uuden rekrytointisivuston Rekrytointi.comin, joka uudistaa työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamista Suomessa.

Lue lisää yrityksestämme.


Työskentely meillä

LAURA Rekrytointi Oy on kasvava yritys, meitä on nyt noin 20 henkeä. Haluamme edelleen kasvaa ja olemme uudistumassa vuonna 2017 merkittävästi.

Työssäsi meillä saat valtaa ja vastuuta. Sinulla on osaavat kollegat, joilta saat tukea ja neuvoja. Moni on ollut töissä meillä yli 10 vuotta, jotkut jopa yli 15 vuotta. Tämä kertoo selkeästi siitä, että meillä on mukava työyhteisö, vaihtelevat ja kehittyvät työtehtävät, joissa opit koko ajan uutta. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan kaikki meillä allekirjoittavat väitteen ”työni sisältö motivoi minua”. Meillä arvostetaan startup-kulttuuria, yrittäjyyttä ja uuden kokeilemista. Olemme kohta 20-vuotias yritys, joten toimintamme on vakaalla pohjalla. Omistajamme on Arena Partners Oy, jota kautta omistajiamme ovat mm. Ilkka-yhtymä ja Keskisuomalainen Oy.

Asiakaskuntamme on laaja ja kauttamme pääset toimimaan Suomen parhaiden organisaatioiden kanssa, niin pienten kuin isojenkin.

Katso avoimet työpaikkamme!

Katso avoimet työpaikkamme!

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen.


Opintoihin liittyvä harjoittelu

Työharjoittelu LAURA Rekrytointi Oy:ssä on varmasti unohtumaton kokemus! Meillä saat monipuolisen kuvan digitaalisesta rekrytoinnista ja sivustoliiketoiminnasta. Olet rekrytointitapahtuminen keskipisteessä ja sinuun tarttuu varmasti paljon näkemyksiä ja osaamista alalta!

Meille voit hakea opintoihisi liittyvään työharjoitteluun sisällöntuotantoon, viestintään, myyntiin, markkinointiin tai sivuston- & rekrytointijärjestelmän kehitykseen. Olemme kiinnostuneita Sinusta, jos voit sitoutua vähintään kolmen kuukauden pituiseen työharjoittelujaksoon.

Hae meille työharjoitteluun täältä!

Kerro meille, mitä opintosi edellyttävät työharjoittelulta, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat, kauanko harjoittelu kestäisi ja milloin se alkaisi.