Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!

Image

Avoimet työpaikkammeVoit lähettää meille myös avoimen hakemuksen, niin keskustellaan lisää mitä sinä voisit tehdä meillä.

Meistä


Olemme suomalainen ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa alansa johtavia toimijoita ja kasvavia organisaatioita rekrytoimaan mukavammin, helpommin ja tehokkaammin. Emme tee rekrytointeja asiakkaidemme puolesta, vaan tarjoamme heille palveluitamme, jotta he onnistuisivat rekrytoinneissaan paremmin. Samalla autamme urallaan eteenpäin haluavia löytämään elämänsä työpaikan.

Olemme kasvava yritys, meitä on nyt reilut 25 työntekijää. Haluamme edelleen kasvaa ja kehitämme toimintaamme määrätietoisesti koko ajan. Meillä arvostetaan startup-kulttuuria, yrittäjyyttä ja uuden kokeilemista. Olemme toimineet jo yli 20 vuotta, joten toimintamme on vakaalla pohjalla. Omistajamme on Arena Partners Oy, jota kautta omistajiamme ovat mm. Ilkka-yhtymä ja Keskisuomalainen Oy.

Asiakaskuntamme on laaja ja kauttamme pääset toimimaan Suomen parhaiden organisaatioiden kanssa, niin pienten kuin isojenkin.

Mahtava työpaikka

Työssäsi meillä saat valtaa ja vastuuta. Sinulla on osaavat kollegat, joilta saat tukea ja neuvoja. Moni on ollut töissä meillä yli 10 vuotta, jotkut jopa 20 vuotta. Tämä kertoo selkeästi siitä, että meillä on mukava työyhteisö sekä vaihtelevat ja kehittyvät työtehtävät, joissa opit koko ajan uutta. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan kaikki meillä allekirjoittavat väitteen, että LAURA Rekrytointi Oy on hyvä työpaikka. Jokaisella meistä on tärkeä rooli työyhteisössämme.

Image
Image

Työ, jolla on merkitystä

Vuosittain asiakkaamme tekevät yli 26 000 rekrytointia ja vastaanottavat noin 400 000 hakemusta järjestelmämme kautta. Olemme mukana siis aika monen henkilön tärkeässä elämän vaiheessa, uuden työpaikan etsimisessä ja löytämisessä. Meidän tekemällä työllä on iso merkitys siihen, miten helppoa ja onnistunutta työnhaku ja rekrytointi ovat. Teemme työtä päivittäin sen eteen, että osaajat työllistyvät.

Mahtava työpaikka

Työssäsi meillä saat valtaa ja vastuuta. Sinulla on osaavat kollegat, joilta saat tukea ja neuvoja. Moni on ollut töissä meillä yli 10 vuotta, jotkut jopa yli 15 vuotta. Tämä kertoo selkeästi siitä, että meillä on mukava työyhteisö sekä vaihtelevat ja kehittyvät työtehtävät, joissa opit koko ajan uutta. Viimeisimmän henkilöstökyselyn mukaan kaikki meillä allekirjoittavat väitteen, että LAURA Rekrytointi Oy on hyvä työpaikka. Jokaisella meistä on tärkeä rooli työyhteisössämme.

Image

Työ, jolla on merkitystä

Vuosittain asiakkaamme tekevät yli 30 000 rekrytointia ja vastaanottavat noin 400 000 hakemusta järjestelmämme kautta. Olemme mukana siis aika monen henkilön tärkeässä elämän vaiheessa, uuden työpaikan etsimisessä ja löytämisessä. Meidän tekemällä työllä on iso merkitys siihen, miten helppoa ja onnistunutta työnhaku ja rekrytointi ovat. Teemme työtä päivittäin sen eteen, että osaajat työllistyvät.

Image

Huolehdimme työntekijöistämme


Työhyvinvointi

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin. Kannustamme eri tavoin liikkumaan ja terveellisiin elintapoihin. Näemme myös tärkeänä työn ja palautumisen tasapainon. Viikon aloitamme yhteisellä terveellisellä aamiaisella. Lounasetumme mahdollistaa päivittäisen terveellisen lounaan.

Vapaa-ajan edut

Tuemme vapaa-ajalla liikkumista liikuntaseteleillä. Liikkuessa saattaa sattua tapaturmia, joten meillä on kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Meillä on myös kulttuurisetelit tukemassa elämyksellistä vapaa-aikaa.

Laadukkaat työvälineet

Jokaisella työntekijällämme on sähköpöytä ja tehokas tietokone. Puhelimen voit valita itse. Toimistomme on tehty meitä varten yhdessä työntekijöidemme toiveiden mukaan. Voit tehdä töitä loungessamme, hiljaisessa huoneessa tai yhdessä kollegoiden kanssa tilanteen mukaan.

Joustavat työajat

Työssämme on tärkeintä tulokset ja asiakkaidemme tyytyväisyys. Sen vuoksi tarjoamme työntekijöillemme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden. Näin voit valita itsellesi parhaan työrytmin ja -ympäristön.

Parhaat työkaverit

Meillä pääset tekemään töitä huippuporukassa! Arvostamme toisiamme ja autamme kaveria hädässä. Tästä syystä vietämme mielellämme aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla levyraatien ja juhlien merkeissä. Nostatamme tiimihenkeä myös yhteisillä virkistysyllätyksillä ja bonusmatkoilla.

Jatkuva kehittyminen

Meillä on kova osaaminen, jota kasvatamme koko ajan. Opit jatkuvasti osaavilta kollegoiltasi. Haluamme, että osaamisesi kehittyy vuosien saatossa uusien haastavien työtehtävien kautta. Asiakkaamme ovat vaativia ja kehitämme toimintaamme koko ajan, joten tarjolla on mahdollisuuksia oppia uutta koko ajan.

Palvelumme


Digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijana ja mahdollistajana kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että työnantajien avuksi ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla.

Toimitamme LAURA™-rekrytointijärjestelmää, joka vähentää rekrytointiin kuluvaa työtä. Kansainvälisissä rekrytoinneissa autamme työnantajia maailman suurimpien työnhakusivustojen yhteisön, The Networkin, kautta.

Rekrytointisivustomme Rekrytointi.com on kohtaamispaikka työnhakijoille ja työnantajille, mistä löytää sekä avoimet työpaikat että koulutusmahdollisuudet. Rekrytointi.com Osaajapankki auttaa uudella tavalla työnantajia löytämään osaajia ja työnhakijoita saamaan työmahdollisuuksia.

Arvomme


Avoin

Kommunikoimme sisäisesti, asiakkaidemme ja sidosryhmien kanssa avoimesti.

Yhdessä kehittävä

Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme yhdessä koko henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa.

Vastuullinen

Yrityksemme toimii vastuullisesti. Jokainen työntekijämme ottaa vastuun ja vastaa omasta ja ryhmänsä tekemisestä. Jokainen meillä vastaa oman osaamisensa kehittämisestä.

Asiantuntevasti innovatiivinen

Kehitämme omaa osaamistamme ja olemme alallamme asiantuntijoita. Kehitämme toimintaamme osaamisemme kautta innovatiivisesti ja tuomme asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja.

Meille työharjoitteluun?


Työharjoittelu LAURA Rekrytointi Oy:ssä on varmasti unohtumaton kokemus! Meillä saat monipuolisen kuvan digitaalisesta rekrytoinnista ja verkkoliiketoiminnasta. Olet rekrytointitapahtuminen keskipisteessä ja sinuun tarttuu varmasti paljon näkemyksiä ja osaamista alalta.

Voit hakea meille opintoihisi liittyvään työharjoitteluun sisällöntuotantoon, viestintään, myyntiin, markkinointiin tai sivuston- & rekrytointijärjestelmän kehitykseen. Olemme kiinnostuneita sinusta, jos voit sitoutua vähintään kolmen kuukauden pituiseen työharjoittelujaksoon.

Hae meille työharjoitteluun!

Kerro meille, mitä opintosi edellyttävät työharjoittelulta, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat, kauanko harjoittelu kestäisi ja milloin se alkaisi.