Helsingin Sanomat kertoi meidän vinkit kesätyönhakuun

Rekrytointi.com Nuori työnhakija

Helsingin Sanomat julkaisi 9.2.2014 Hae nyt! -artikkelin, jossa  toimitusjohtajamme Hannu Solanne antoi tärkeitä neuvoja kesätyönhakijoille. Solanne muistuttaa, että kesätyönhaussa nopeus on valtti, mutta myös sitkeä hakija voi saada työpaikan vielä loppukeväästäkin.

Maamme suurin sanomalehti Helsingin Sanomat julkaisi ansiokkaasti vinkkejä kesätyöpaikan hakijoille.  Artikkelin toimittaja oli noteerannut meidän palvelumme hyvin toimitetut Kesätyöpaikka kesäksi – sekä Nuori työnhakija-sivustot, ja pääosa vinkeistä on kerätty näiltä sivuilta sekä  toimitusjohtajamme haastattelusta. Helsingin Sanomien artikkelissa Solanne kannusti kesätyönhakijoita pinnistämään alusta loppuun asti: Vaikka nopeus on työnhaussa tärkeää, ei silti kannata luovuttaa, sillä vielä kesäkuussakin voi napata työpaikan.

Solanne neuvoo HS:n jutussa hakemaan kesätöitä erikokoisista ja monenlaisista yrityksistä. Vaikka isot, tutut yhtiöt houkuttelisivat, kannattaa hakea myös pienempiin firmoihin. Isoihin yrityksiin hakee nimittäin moni muukin, ja kisa paikoista on kova, joten kesätöiden etsijän ei kannata jättää hakuyritystään yhden kortin varaan. Paitsi että pieneen yritykseen voi olla helpompi päästä, voi kesätyöntekijä saada siellä myös enemmän vastuuta ja merkityksellisempiä työtehtäviä.

Solanne kannustaa hakijoita olemaan liikkeellä positiivisella mielellä ja muistuttaa, että omasta mielestä vähäpätöiseltä kuulostava kesätyöpaikka on tulevaisuudessa arvokas osoitus työkokemuksesta. Kannattaa myös muistaa, että monesti kesätyöpaikan saaminen on kiinni tuurista: Älä lannistu, vaikka työhakemus ei tuottaisikaan heti tulosta!

Lue Helsingin Sanomien koko juttu klikkaamalla kuva suuremmaksi tai Helsingin Sanomien sivuilta.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com