Tuotekehityksen aitiopaikalla

Rekrytointi.com Uratarinoita

Vajaat kaksi vuotta RD Velhossa työskennellyt Leena Lindström hakeutuu mielellään näköalapaikoille sekä työssä että vapaa-ajalla. Iltaisin naisen voi bongata taivaalta laskuvarjon kera, päivisin Leena työskentelee laatuasiantuntijana.

“RD Velhossa saan työskennellä tuotekehityksen aitiopaikalla ja tehdä töitä alan parhaiden osaajien ja yritysten kanssa”, Leena kertoo tyytyväisenä.

Parasta omassa työssä Leenan mukaan on monipuolisuus ja se, että työssä kehittyy koko ajan:

“Olen vajaassa kahdessa vuodessa oppinut aivan valtavasti uusia asioita. Työn suola ovat alati vaihtuvat haasteet, samaa kaavaa ei täällä tarvitse toistaa.”

Omassa ammatissaan Leena haluaa kehittyä myös tulevaisuudessa ja kertoo, että RD Velhossa on annettu hyvät eväät oman osaamisen kehittämiseen.

“Ammatillisen lisäkoulutuksen lisäksi meillä on mahdollista kouluttautua talon sisällä myös muihin tehtäviin. Se on mahtava jousto ja turva työntekijälle!”

Leenasta on tärkeää, että henkilöstön osaamista arvostetaan ja että se näkyy päivittäin myös arjen aherruksessa.

“Meistä pidetään kaikin puolin hyvää huolta. Meillä esimerkiksi keskustellaan esimiehen kanssa kerran kuussa, eikä kerran vuodessa. Se on pienentänyt kynnystä nostaa esiin omaan työntekoon vaikuttavia asioita. Täällä voit kouluttautua, osaamistasi arvostetaan ja hyvinvointia tuetaan monella tapaa”, Leena luettelee leveästi hymyillen.


RD Velhon ja monien muiden työnantajien avoimet työpaikat löydät osoitteesta Rekrytointi.com!

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com