Arctic Career Oy

Viemärihuollon työntekijä Keminmaan toimipisteelle

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 08.08.2022, 11:00
  • Suljettu 14.08.2022, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Viemärihuollon työntekijä Keminmaan toimipisteelle

Nyt on mahdollisuus hyvälle uralle LVI-alan tehtävissä! 

Kilpimaa Yhtiöt on yli 40-vuotta toiminut perheyritys, joka etsii nyt uusia tekijöitä joukkoonsa. Yritys toimii Oulussa, Keminmaassa ja Rovaniemellä. Tässä porukassa työt maistuu ja tekemistä on sopivasti. Kilpimaalla saat itsellesi työparin ja työkavereiden tuen, joten yksin hommia ei joudu tekemään!

Haemme nyt viemärihuollon työntekijää 3 – 4 kk mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen kokoaikatyöhön asennus-, huolto- ja korjaustöihin Keminmaan toimipisteelle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja osa paikoista on määräaikaisia ja osa työsuhteista on voimassa toistaiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuutta pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Hyvä tausta tähän työhön löytyy myös muilta talotekniikan, asennuspuolen tai sähköopintojen alalta. Eduksi on, että olet käyttänyt työkaluja, ja tykkäät tehdä teknisiä hommia. Työt alkavat sopivan henkilön löydettyä, joten hae nyt.  Olemme valmiit kouluttamaan ja valmentamaan sinusta alan osaajan. Työsuhteen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen Kilpimaalla. 

Tehtävässä menestyy: 

  • Motivoituneella ja reippaalla työotteella
  • Halulla oppia ja päästä tekemään monipuolisia tehtäviä
  • Soveltuva koulutuspohja: Talotekniikan -, rakennus-, sähkö- tai LVI-ala,  maanrakennus, kuljetus tai infra-ala. 
  • Hyvät kädentaidot

C-ajokortti katsotaan eduksi. Työhön saa kattavan opastuksen, eikä se edellytä aiempaa kokemusta. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia! 

Tämä työ on erittäin hyvä mahdollisuus myös sellaiselle, jolla alkaa opinnot olemaan loppusuoralla. Voimme tehdä kesäksi oppisopimuksen, jos sinulta puuttuu opinnoistasi osioita, voit tässä suorittaa töiden ohella ne loppuun. Työnantaja voi myös tarjota tarvittaessa majoitusmahdollisuutta.

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen jo nyt! 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä lappilaisen henkilöstöpalvelualan toimijan Arctic Career Oy:n kanssa. 

Osaamisalue: