RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Sähköasentaja, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 0:00
  • 23.05.2024, 0:00

Sähköasentaja, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsingin Ilmalaan sähköasentajia 

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia asennustöitä raide- ja liikennekaluston parissa, joita ovat mm. junat, metrot, ratikat ja linja-autot Helsingin alueella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy sähköalan koulutus, valmius liikkua pääkaupunkiseudulla ja oikeanlainen, positiivinen asenne työntekoon. Mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista sähköasennustöistä katsotaan eduksesi.

Työajat voivat vaihdella hieman projektin mukaan, mutta pääasiallinen työaika on ma-pe 8,5 h päivässä noin kello 7 alkaen.

Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkkaus: Sähköalan TES / Sopimuksen mukaan 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa Toni Lempinen: toni.lempinen@rtkhenkilostopalvelu.fi  

Katso kaikki Laivasähkötyö Oy:n avoimet työpaikat linkistä: 

https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/laivasahkotyo/

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,