Eltel Networks Pohjoinen Oy

Mobiiliverkkoasentaja

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 14.10.2022, 9:00
  • Suljettu 14.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mobiiliverkkoasentaja

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Eltelin Communication -liiketoiminta hakee mobiiliverkkoasentajia Kempeleeseen. 

Mobiiliverkkoasentajan työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti mobiili -ja runkoverkon asennustöistä (tukiasemat, linkit, kytkimet, voimalaitteet, cw-työt). Työ sisältää korkeanpaikan työskentelyä muun muassa mastoissa ja kiinteistöissä. Eltel toimii savuton ja päihteetön -työpaikka periaatteen mukaisesti. Tehtävä on vakituinen.

Hakijalta edellytämme:

  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana asennusryhmää
  • Vähintään B-ajokorttia
  • Hyviä IT-perustaitoja
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Kokemus mobiili- ja siirtoverkoista sekä eri laitevalmistajien laitteista (mm. Nokia, Huawei, Ericsson) luetaan eduksi, samaten aikaisempi kokemus mastossa työskentelystä sekä voimassa oleva mastotyölupa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haet haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voit kehittyä osana huipputiimiä alan ammattilaiseksi. Me tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen lisäksi mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!  

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään sunnuntain 13.11.2022 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jarno Eskola, jarno.eskola@eltelnetworks.com.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

 

 

Osaamisalue:

Eltel Networks Pohjoinen Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.