Hei sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja! 

Kiinnostaako sinua monipuolinen työtehtävä vuoden 2023 loppuun? Nyt sinulla olisi mahdollisuus työskennellä joustavasti etäterveysasemalla ja koronarokotuksissa. 

Tutustu tarkemmin ja tule osaksi meidän tiimiä! 

Työajastasi noin puolet kuluu rokotustyöhön, ja puolet etäterveysasematyöhön. Tehtävässä pääset myös perehtymään tartuntatautien torjuntatyöhön, sillä tarvittaessa osallistut puhelimessa tehtävään jäljitystyöhön. Etäterveysasematyötä ja jäljitystyötä voi tehdä perehdytyksen jälkeen etätyönä. Käytössämme on Pegasos, Lifecare sekä Omni360-potilatietojärjestelmät, vuoden 2023 lopussa käytössä on vain Omni360-järjestelmä.

Etäterveysasematoimintaan perehdytämme sinut Järvenpään JUST:in terveysasemalla, jossa tiimillä on työskentelytilat. Tiimin toiminta on uutta, joten pääset mukaan kehittämään uutta toimintamallia.  

ETÄTERVEYSASEMA: 

  • Vastaanottopalveluiden etäterveysasema vastaa Keusoten hyvinvointialueen terveysasemien asiakkaaksi tuloväylän yhteydenotoista.
  • Työtehtäviisi kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse sekä sähköisten omaolo-oirearvioiden kautta, sisältäen myös asiakkaiden etänä hoidettavat jatkokontrollit. Työtä tehdään tiimissä, johon kuuluu sekä sairaanhoitajia että lääkäreitä. 

INFEKTIO- JA TARTUNTATAUTIYKSIKKÖ: 

  • Infektio- ja tartuntatautiyksikön (intar) rokotuspalvelut vastaavat koronarokotteiden antamisesta, sekä influenssakaudella myös influenssarokotteiden antamisesta. Myös muita rokotuksia saatetaan rokotuspisteillä antaa. Rokotuspisteitä on kaikissa Keusoten kunnissa, työskentelyalue rokotustyössä tulee siis olemaan koko Keusoten alue. Kaikkiin rokotuspisteisiin ei ole julkista liikennettä.  
  • Toivomme sinulta aiempaa osaamista (korona)rokottamisessa ja voimassa olevia rokotuslupia. Tehtävään sisältyy syksyllä myös muiden työntekijöiden perehdyttämistä sekä ohjemateriaalin luomista. Infektio- ja tartuntatautiyksikössä työntekijät ovat viihtyneet, ja olemme saaneet hyvää palautetta johtamisesta meillä työskennelleiltä työntekijöiltä. Tehtävä on uusi, ja pääset itse vaikuttamaan työn sisältöön ja työtapoihin. 

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde etäterveysasema ja rokotukset (2kpl) 31.12.2023 asti, alkaen heti
  • Määräaikainen työsuhde (1kpl) 1.7-31.12.23 etäterveysasema
  • Kesäsijaisuus (1 kpl) kesä-elokuulle etäterveysasema
  • Tehtäväkohtainen palkka 2730,87 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto.  Työ on päivätyötä ja työaika on 38,25h/viikko.  
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä.

Lisätiedot antaa hoitotyön esihenkilö Lotta Siiriäinen (etäterveysasema), puh. 050 497 1111, lotta.siiriainen@keusote.fi ja koordinoiva hygienia- ja tartuntatautihoitaja Hanna Hyytiäinen (rokotustyö) puh. 050 497 0735, hanna.hyytiainen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 13.4.2023 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.