Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

TOIMINTATERAPEUTTI, Lasten ja nuorten palvelut, Klaukkala (5kk)

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 28.07.2022, 14:00
  • Suljettu 11.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TOIMINTATERAPEUTTI, Lasten ja nuorten palvelut, Klaukkala (5kk)

Haemme toimintaterapeuttia Nurmijärvelle Klaukkalan toimipisteeseen sijaisuuteen lasten- ja nuorten kuntoutuspalveluihin 15.8.22.-15.1.23 väliselle ajalle.

Toimintaterapeutti toimii kuntoutuspalveluissa osana monialaista tiimiä. Tiimissä työskentelee toimintaterapeuttien lisäksi fysio- sekä puheterapeutteja ja kommunikaatio-ohjaajia. Läheiset työparit ovat fysio- sekä puheterapeutit. Työyhteisöön kuuluu myös Keusoten alueen muita lasten sekä aikuisten toimintaterapeutteja. Työssä käytetään yhä enenevässä määrin etä- sekä digipalveluja, joita kehitetään koko ajan.

Toimintaterapian avulla tuetaan lapsen kykyä leikkiä, toimia ja oppia, jotta hän selviytyisi mahdollisimman omatoimisesti ympäristössään ja näin ollen mahdollistaa lapsen osallistuminen omaan elämäänsä ja sen valintoihin.

Keskeiset tehtäväalueet ovat pääasiassa alle kouluikäisten lasten toimintakyvyn arviointi, kuntoutussuunnitelmien laadinta, jatkokuntoutuksen suunnittelu, vanhempien ohjaus ja yhteistyö muiden erityistyöntekijöiden kanssa. Tavoitteena on tukea ja edistää lapsen kasvua sekä kehitystä siten, että lapsi voi käyttää taitojaan mahdollisimman monipuolisesti arkipäivän eri tilanteissa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti perheiden lisäksi neuvolan, päiväkodin sekä koulun kanssa.

Tehtävän hoitamiseksi toivomme vahvaa lasten parissa työskentelyn työkokemusta sekä eri arviointimenetelmien tuntemusta. Lisäksi toivomme, että Sinulla on monialaisesta yhteistyöstä sekä lääkinnällisen kuntoutustyöryhmä työskentelystä tietämystä sekä osaamiskokemusta.

Odotamme aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta lasten toimintaterapiasta. Tehtävään edellytettävänä tutkintona on laillistettu toimintaterapeutti ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994, asetus 564/1994 mukaisesti.

Tehtävä tarjoaa Sinulle monipuolisen työn sekä tehtäväkentän lasten toimintaterapian parissa. Pääset oppimaan sekä kehittämään ja saat lisäksi tuen työllesi.

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 15.8.2022-15.1.2023.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2717,28 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat avaa tästä.

Lisätiedot antaa lasten- ja nuorten kuntoutuspalveluiden esihenkilö Reija Aho, puh. 050 497 0805, reija.aho@keusote.fi sekä toimintaterapeutit Minttu Ahtiainen, puh. 050 497 0802 ja Tiia Niskanen, puh. 050 497 0829.

Hakuaika päättyy 11.8.2022 klo 14. 

Osaamisalue: