Mäntsälän kunta

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 25.07.2022, 9:00
  • Suljettu 19.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettaja

Haemme varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022–31.7.2023.

Mäntsälän sivistys- ja hyvinvointipalveluihin haetaan varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022–31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajana työskentelet lisäresurssina eri ryhmissä ja mallinnat varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogista tukea sekä ohjaat henkilöstöä oppimisen polun kehittymiseen liittyvissä asioissa huomioiden lasten vahvuudet, tuen tarpeet ja perhetausta. Samalla vahvistat ryhmän päivittäisen struktuurin ja koulutuksellisen tasa-arvon toteutumista. Työskentelet tarpeen mukaisesti kunnan eri yksiköissä osallistuen lapsiryhmässä tehtävään työhön. Hakijalta edellytetään tarvittaessa mahdollisuutta siirtyä yksiköstä ja työpisteestä toiseen työpäivän aikana.

Työskentelet osana kuuden päiväkodinjohtajan ja neljän konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan päiväkotikokonaisuutta, noin 850 lapsen varhaiskasvatuksessa. Mäntsälän strategiset tavoitteet ovat turvallinen arki, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire, joiden mukaisesti toimintaa kehitetään.

Haettava tehtävä on määräaikainen. Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajan tehtävän hoitamiseen on saatu opetus- ja kulttuuriministeriön avustusrahoitusta, joka on tarkoitettu koulutuksellisen tasa-arvon vahvistamiseen varhaiskasvatuksessa. Kelpoisuus vaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ja pyydettäessä todistus terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on viiden kuukauden koeaika.

Hakemus jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa:

https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/

CV ja tutkintotodistus liitetään sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika: 25.7.–19.8.2022

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajan palkka: 2750 €/kk

Haastattelut suoritetaan joko etänä Teamsin välityksellä tai paikan päällä, tämä sovitaan erikseen. Aloitamme haastattelut jo haun aikana; kutsu ja linkki haastatteluun tulee sähköpostitse.

Lisätietoja: Karoliina Purola, varhaiskasvatuspäällikkö p. 040 314 5088 tai Tiina Korhonen, varhaiskasvatuksen asiantuntija p. 040-314 5084

sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi