RekryDiili Oy

Aitiotarjoilija

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 27.07.2022, 0:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:00

Aitiotarjoilija

Haemme nyt asiakasyrityksellemme TARJOILIJOITA keikkatyöhön Tampereelle.

Asiakasyrityksemme on maineikas ja tunnettu yritys, joka arvostaa työntekijöitään siinä missä asiakkaitaankin. Tästä esimerkkinä sinulla on tukenasi iso ravintola-alan verkosto työpaikallasi, luotettava henkilöstötalo opastamassa sinut alkuun sekä erittäin hyvät henkilökuntaedut. 

Työ on keikkaluontoista, joten se sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyöksi. Pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa erilaisiin tapahtumiin saman katon alla. Tällä työpaikalla nauru raikaa ja töitä tehdään aikaansaavalla asenteella. 

Edellytämme Sinulta:

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai jonkin verran työkokemusta ravintola-alan työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja aktiivista työotetta.

Olethan luonteeltasi sosiaalinen ja innokas oppimaan uutta. Olit sitten jo kokenut ammattilainen alalla tai vasta alkaja niin työtehtäviin perehdytetään huolellisesti.

Hae tätä tehtävää pian sillä nämä paikat täytetään vauhdilla!

Palkkaus:

TES + Kokemuksen mukaan.

Työ alkaa:

Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Talso 

040 120 5004

ville.talso@rekrydiili.fi

Hae paikkaa heti sivuillamme www.rekrydiili.fi

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.