Siun sote

Sosiaaliohjaaja: arjen tukipalvelut, Joensuu (id6866)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 14.11.2022, 16:00
  • Suljettu 01.12.2022, 0:48
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaaliohjaaja: arjen tukipalvelut, Joensuu (id6866)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 30.11.2022  mennessä ikäihmisten palveluissa SOSIAALIOHJAAJAN virka 1.1.2023 alkaen  

Haemme sosiaaliohjaajaa Arjen tukipalveluihin sosiaaliohjauksen tehtäviin.  

Sosiaaliohjaajan asiakkaita ovat kotonaan asuvat ikäihmiset. Tehtävässä painottuu talouteen ja asumiseen liittyvä neuvonta, ohjaus ja palvelujen myöntäminen sekä erityisen tuen asiakkaiden ohjaus ja arjen tukeminen sosiaalityöntekijän työparina. Sosiaaliohjaaja selvittää asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti, tukee ja avustaa asiakkaita palveluiden käyttöönotossa sekä toimii sosiaalihuoltolain mukaisesti asiakkaiden omatyöntekijänä ja myöntää ikäalueen sosiaalipalveluja palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Sosiaaliohjaajalla on tukenaan moniammatillinen tiimi, joka koostuu muun muassa terveydenhuollon ja sosiaalihuollon osaajista. Sosiaaliohjauksen kohdentumista ja toimintamalleja kehitetään yhdessä henkilöstön kanssa, joten tehtäväsisältöön voi tulla muutoksia. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä. 

Hakijalta toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön, kirjallisen ilmaisun taitoa sekä kehittämis- ja muutosmyönteisyyttä. Jos Sinulla on opintoja, muuta lisäkoulutusta tai työkokemusta ikäihmisiin liittyen, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. Onhan sinulla käytössäsi auto, koska sitä tarvitaan tehtävän hoidossa. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etätyönä. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2837,12 euroa. 

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valinta edellyttää viran perustamista hyvinvointialueen henkilöstöjaostossa.

Virka täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. 

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Hannele Nyyssönen (hannele.nyyssonen@siunsote.fi) puh. 013 330 6389).

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: