Imatran seudun paikallisyhdistys

Itsetuntemus vanhemmuuden tueksi -koulutus

la 16.6. – su 17.6. klo 9 – 15

Kauniskallion leirikeskuksessa Ruokolahdella
(Kauniskalliontie 77)

 

Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry järjestää yhteistyössä Ruokolahden kunnan ja seurakunnan sekä Seurakuntaopiston Jaakkiman kampuksen lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa Itsetuntemus vanhemmuuden tueksi -koulutuksen. Koulutus on tarkoitettu Imatran, Ruokolahden ja Rautjärven alueiden perheille. Kouluttajana toimii Seija Taivainen. Viikonloppuna perehdytään itsetuntemukseen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen enneagrammi -työvälineen avulla.

Koulutus maksaa kaksikymmentä euroa aikuiselta ja se sisältää aamupalan, lounaan ja kahvin. Maksusta voi neuvotella ilmoittautumisen yhteydessä. Yli 3-vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi ja lastenohjaajaopiskelijat järjestävät heille omaa ohjelmaa.

Ilmoittautuminen 24.5.2018 menneessä puh. 045 1166 020 tai imatranpelastakaalapsetry@gmail.com. Perheillä on mahdollisuus saunoa lauantaina rantasaunassa klo 15–18.

Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry:n hallitus

Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry

 

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi