Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset

6. – 7.11.2018 9.00 – 16.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.10.2018

Koulutuspaikka
Scandic Simonkenttä, Helsinki Lisätietoja
info@yritysakatemia.fi Perushinta (ei sis. alv)
895.00 € (ei sis. alv) Kaupungit
Helsinki
Tampere
Kuopio Aihealueet
Sopimusoikeus Kuvaus
Kuuluuko työhösi julkisia hankintoja ja kilpailuttamista? Hankintalaki uudistui kokonaan vuoden 2017 alussa. Onko uuden hankintalain sisältö selvillä?

Tällä kahden päivän hankintatoimen peruskurssilla käsitellään hankintaprosessi A:sta Ö:hön uuden hankintalain mukaisesti. Etenemme koko prosessin läpi hankinnan suunnittelusta sopimuksen tekemiseen. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti hankkijan työssä tarvittavaa malliasiakirjamateriaalia. Tule ottamaan hyvien hankintojen tekemisen perusasiat haltuun selkeälle ja suositulle kurssillemme.

Kurssin sisältö

Ensimmäisenä päivänä keskitytään hankinnan suunnitteluun ja tarjouspyyntöön. Koulutuksen toisena päivänä edetään hankintailmoitukseen, sopimusasioihin sekä tarjousten käsittelyyn ja hankintapäätöksen tekemiseen. Sopimusosuus sisältää hankintasopimuksen tärkeimmät kohdat, ja samalla annamme käytännöllisiä ohjeita hyvän hankintasopimuksen laatimiseen sekä yleisten sopimusehtojen käyttämiseen.

Koulutuksen aikana esitetään runsaasti kilpailutuskäytäntöihin ja oikeustapauksiin perustuvia esimerkkejä. Osallistujat saavat myös runsaasti hankintaprosessin malliasiakirjoja.

Hyödyt osallistujille

Koulutuksen tuloksena osallistujilla on työkalut hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön tekemiseen avoimella ja rajoitetulla menettelyllä sekä valmius tehdä hankintasopimuksia. Hän myös tunnistaa hankintaprosessin suurimmat sudenkuopat.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi soveltuu erityisesti hankintojen perusasioita opetteleville, mutta myös tietojensa päivittäjille sekä kaikille käytännön ohjeita hankintatoimessa tarvitseville. Kurssi soveltuu sekä hankkijoille että tarjoajille. Asiat käsitellään enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on hyödyllinen tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajanäkökulmasta.

Tilaisuuden järjestäjänä toimii PTCServices Oy, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

 

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

29.-30.08.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Kuopio
18.-19.09.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Helsinki
24.-25.10.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Helsinki
06.-07.11.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Helsinki
12.-13.12.2018 Julkisten hankintojen peruskurssi – hankintailmoitus, tarjouspyyntö ja hankintasopimukset, Turku

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi