LEAN esimies

17.03.2021 09.00 – 12.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.03.2021 (14 paikkaa jäljellä)

KOULUTUSPAIKKA
Radisson Blu Seaside, HelsinkiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
390.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
JohtaminenKAUPUNGIT
HelsinkiAIHEALUEET
Lean
Webinaari
LivewebinaariKUVAUS
Lean on menestyvimpien organisaatioiden toiminta- ja johtamisfilosofia. Lean ohjaa tekemistä asiakkaan kokeman arvon ymmärryk-sestä tehokkaaseen ja hukattomaan työskentelyyn sekä koko henkilöstön osaamisen hyödyn-ämiseen. Leanissa toimintaa kehitetään systemaattisesti kohti pitkän tähtäimen tavoitetta.

Lean-yrityksessä esimiehen rooli ei ole töiden jakamista ja valvomista. Hän on avainasemassa prosessien toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä. Koulutus antaa osallistujille ymmärryksen Leanin mukaisesti toimivan esimiehen tehtävistä ja roolista. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, kuinka nykyaikainen Lean-esimies toimii. Hän tuntee Leanin perusteet ja tärkeimmät Lean-työkalut ja osaa soveltaa niitä prosessien hallintaan ja toiminnan kehittämiseen.

Toimivat prosessit ovat ennustettavia, virtaavia ja kustannustehokkaita. Asiakkaat saavat tuotteensa/palvelunsa laadukkaina ja haluamanaan ajankohtana. Kun prosessit toimivat suunnitellusti ja toimintaa kehitetään määrätietoisesti, ovat sekä asiakkaat, oma henkilöstö että omistajat tyytyväisiä.

Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse osata japania ja bisnesjargonia. Valmennuksessa puhutaan suomea ja havainnollistamme asioista esimerkein ja käytännönläheisin harjoituksin.

Koulutus on pienryhmämuotoinen, 5-18 osallistujaa.

LÄHIKOULUTUSPÄIVÄT:

27.01.2021 LEAN esimies
17.03.2021 LEAN esimies
09.06.2021 LEAN esimies

LIVEWEBINAARI:

 

Osaamisalue: