Webinaari: Ajankohtaista julkisista hankinnoista

03.03.2021 09.00 – 12.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 24.02.2021

KOULUTUSPAIKKA
Verkkokurssi, VerkkokurssiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
390.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
Sopimusoikeus
Hankintalaki
WebinaariKUVAUS
Tiesitkö, että hankintalakiin on tulossa muutoksia? Mitä muutokset ovat ja mitä ne tarkoittavat hankintayksiköiden ja yritysten kannalta? Koulutuksessa luodaan katse myös tuleviin muutoksiin. Mitä asioita viimeaikaisen oikeuskäytännön perusteella pitäisi huomioida ja millaisia muutoksia hankintatoimeen tuo syyskuussa valmistunut julkisten hankintojen strategia.

Päivitä tietosi julkisista hankinnoista kokeneen kouluttajan opastuksella. Koulutus sopii sekä hankintayksiköiden, että tarjoajien edustajille. Pääset esittämään kouluttajalle kysymyksiä webinaarin aikana ja niitä voi lähettää myös etukäteen.

Tilaisuus lähetetään suorana, voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi.

 

Kaikki striimiin ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöoikeuden 7 päiväksi, eli tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.

 

Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.

 

Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

 

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.

 

Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

WEBINAARIT:

20.11.2020 Ajankohtaista julkisista hankinnoista – webinaari
14.01.2021 Ajankohtaista julkisista hankinnoista – webinaari
03.03.2021 Ajankohtaista julkisista hankinnoista – webinaari

Osaamisalue: