Webinaari: Uuden tiedonhallintalain vaikutus arkistointiin

23.06.2020 14.00 – 16.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.06.2020

KOULUTUSPAIKKA
Verkkokurssi, VerkkokurssiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
147.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
Johtaminen
WebinaariKUVAUS

Mitä tiedonhallinta tarkoittaa arkistotoimessa? Onko siirryttävä sähköiseen arkistointiin? Miten tiedon elinkaaren hallinnan toteutus? Entä arkistoimen prosessit eri vaiheissa unohtamatta käytettävyyttä ja julkisuuslainsäädäntöä tiedonhallinnassa. Arkistotoimi on lainsäädännössä kunnan tehtävä, mutta missä tilassa se nyt on? Webinaarissa herätetään ajankohtaisiin kysymyksiin esim. onko pakko siirtyä sähköiseen arkistointiin? Entä käytönvalvonta ja turvallisuus?

 

Koulutuksessa tuodaan esille arkistotoimen nykypäivän haasteita. Mitä organisaatiolla on tehtävälistalla mm. tiedonhallinnan näkökulmasta. Arkiston suhde organisaation asiakakirjahallintoon?

 

Kohderyhmä: Julkishallinnon toimijat, myös kolmas sektori ja yritykset, joilla julkisoikeudellisia tehtäviä. Arkisto ja asiakirjahallinnon parissa toimivat. Esimiehet, asiantuntijat ja johto. Muutoksen ja  organisaation kehittäjille.

 

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin ennen koulutusta.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.

Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

Osaamisalue: