Metsähallitus

Kenttämestari (puutarhuri, vankityönjohtaja), Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 16.11.2022, 8:00
  • Suljettu 05.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kenttämestari (puutarhuri, vankityönjohtaja), Hämeenlinna

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme kenttämestaria (puutarhuri, vankityönjohtaja) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1-31.12.2023 Järvi-Suomen luontopalvelut -yksikköön.

Kenttämestarina (puutarhurina) vastaat Aulangon luonnonsuojelualueen puiston- ja luonnonhoidon tehtävien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä palveluvarustuksen huollosta ja ylläpidosta. Johdat mm. vieraslajien poistamista, polkujen raivaamista ja rakentamista, vanhan Ruusulaakson elvyttämistä ja metsänvartijan pihan hoitoa. Tarvittaessa työskentelet myös muilla Kanta-Hämeen kohteilla. Metsähallitus tekee yhteistyötä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa ja Aulangon luonnonsuojelualueella työskentelee pääosin 2-3 avovankia, yksi huoltotyöntekijä sekä mahdollisesti tukityöllistettyjä, joiden työnjohto kuuluu tehtäviisi. Työpisteenä toimii Aulanko.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja. Osaat käyttää tavanomaisia toimisto-ohjelmia, sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä B-ajokortti. Erilaisten työkoneiden ja kaluston käyttötaidot, alueiden tuntemus ja kokemus vankityönjohdosta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Hyväksytty henkilöturvallisuusselvitys on ehtona henkilön palkkaamiselle.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.12.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa puistomestari Anne Halla-aho, puh. 0400 549644. Tavoitettavissa ti-pe klo 9-10.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi