Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Ohjaaja, osa-aikatyö, Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.04.2023, 13:00
  • Suljettu 12.05.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, osa-aikatyö, Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Pähkinärinteen asumispalveluyksikkö
Pähkinärinteentie 31 , 01710 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ: Mahdollista asunnottomalla kokemus omasta kodista ja arvokas arki.

Pähkinärinteen asumispalveluyksikössä on 33 vuokra-asuntoa, jotka ovat kohdennettu asunnottomille. Yksikön henkilökunta tarjoaa asukkaille asumisen tukea tavoitteena asumisen onnistuminen. 

Etsimme joukkoommr nyt OHJAAJAA osa-aikaiseen (50% työaika) työsuhteeseen. 

Ohjaajan perustehtäviä on vastata yhdessä työparinasi toimivan sosiaaliohjaajan kanssa nimettyjen asiakkaiden palvelusuunnitelmien laadinnasta ja päivittämisestä. Asiakastyössä huomioit ja tuet asiakkaita saavuttamaan heidän omat tavoitteensa. Tämän lisäksi opastat asiakkaita arjen hallinnassa ja asumistaidoissa. Työssäsi ohjaat asiakkaita terveyteen liittyvissä asioissa ja tarvittaessa saatat asiakkaita palveluihin. Tuet asiakkaiden mielenterveyttä ja päihdehaitatonta arkea päivittäin, sekä puutut ja selvität varhaisessa vaiheessa asumiseen liittyviä ongelmia. Pääasiallinen työmuoto on kotikäyntityö. 

Ohjaajan monipuolisessa tehtävässä et ole yksin vaan toimit hyvin toimivassa tiimissä ja työparinasi on sosiaaliohjaaja. Tarvittaessa saat tukea työhösi yksikön sairaanhoitajalta ja yksikön vastaavalta ohjaajalta. 

Arvostamme kokemusta asumisyksikössä työskentelystä, sekä tekevää, suvaitsevaa ja kehittämishaluista asennetta.

Asumisyksikössämme työskentelee 3 ohjaajaa, 2 sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja ja yksikön vastaava ohjaaja. Työskentelemme kahdessa vuorossa. Arkisin palveluaika on klo 8.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 10.00-18.00.

Työtämme ohjaa Asunto Ensin – periaate ja toipumisorientaatio. Tänä vuonna siirryimme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle ja yksikkö on osa Tuettua asumista. Meillä ei ole siis vanhoja rutiineja, joihin olisimme työssämme jumiutuneet vaan olemme uuden edessä ja sinulla uutena työntekijänä on mitä parhain mahdollisuus tulla vaikuttamaan osaltasi asumissosiaalisen työn sisältöihin ja työtapoihin. Työnantaja tarjoaa työntekijöilleen ryhmätyönohjauksen, lisäkoulutusta ja mahdollisuuden työnkiertoon.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 22.05.2023 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Osa-aikainen, 50% työaika
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

vastaava ohjaaja
Forsman Soile
043 825 1567, soile.forsman@vakehyva.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-16.

Merja Haverinen
040 8263334, merja.haverinen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: