Forssan kaupunki

Varhaiskasvatus- ja perusopetuspäällikkö

  • Sijainti
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 15:00
  • 05.05.2024, 15:00

Varhaiskasvatus- ja perusopetuspäällikkö

Varhaiskasvatus- ja perusopetuspäällikkö, Forssan kaupunki

Oletko hyvä tyyppi, jonka sydän sykkii lasten ja nuorten hyvän tulevaisuuden rakentamiselle? Onko sinulla kokemusta opetusalan esihenkilötehtävistä, esimerkiksi kasvatuksen tai opetuksen johtajana, rehtorina tai päiväkodinjohtajana? Jos vastasit kyllä, voisit olla uusi varhaiskasvatus- ja perusopetuspäällikkömme ja toteuttaa kanssamme lapsiystävällisen kunnan ”Lasten Forssa” toimintakulttuuria. Olemme rakentaneet Lasten Forssa -toimintakulttuuria jo vuodesta 2009 ja vuonna 2017 saimme arvostetun Unicefin lapsiystävällinen kunta tunnustuksen.

Alakoulun opetusryhmissä on Forssassa keskimäärin reilusti alle 20 oppilasta ja yläkouluilla noin 16. Erityisopetukseen panostetaan ehkäpä eniten koko Suomessa. Laadukkaat varhaiskasvatus- ja esiopetuspalvelut ovat meille kunnia-asia ja kehitämme niitä edelleen suunnitemallisesti.

Varhaiskasvatus- ja perusopetuspäällikkönä vastaat sivistysjohtajan alaisuudessa Forssan kaupungin varhaiskasvatus- ja perusopetuspalveluista, toiminnasta ja taloudesta sekä kehittämisestä. Toimit päiväkodinjohtajien, rehtoreiden ja muiden kasvatusalan kokeneiden asiantuntijoiden esihenkilönä. Päiväkoteja Forssassa on 5 ja peruskouluja 6. Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimintamenot yhteensä ovat 25 miljoonaa euroa vuodessa.

Kuulut kaupungin sivistystoimialan johtoryhmään yhdessä sivistysjohtajan lukion ja vapaan sivistystyön rehtorin, vapaa-aikapalveluiden päällikön, hyvinvointi- ja kehityspäällikön, hallinnon asiantuntijan sekä henkilöstön edustajan kanssa. Vedät myös oman palvelualueesi, perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen, johtoryhmiä. Nämä porukat ovat kaikki omien tehtäviensä kokeneita ja ammattilaisia, joiden tukeen ja apuun voit luottaa tiukemmassakin mäessä.

Toivomme sinulta näkemystä asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä yhteisöllisen ja lasten ja perheiden hyvinvointia vahvistavan toimintakulttuurin kehittämisestä. Olet innostava esihenkilö, jolla on visioita ja näkemystä pedagogiseen kehittämiseen ja samalla ymmärrystä talouden ja toimintaympäristön realiteeteista. Itsestäänselvyyksiä ovat hankkeiden, hallinnon ja lainsäädännön hyvä hallinta sekä nykyaikainen viestintäosaaminen. Tehtävässä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus-, verkosto- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä kuunnella, neuvotella ja löytää ratkaisuja.

Työntekijöillemme tutkitusti merkityksellisimpiä asioita ovat työympäristö, jossa voi olla oma itsensä, työpaikan vahva yhteishenki ja mielekkäät työtehtävät. Osoituksena näiden toteutumisesta ja korkeasta työtyytyväisyydestä saimme vuonna 2023 Future Workplaces -sertifikaatin. Työhyvinvoinnin ydin syntyy arjen työn sujumisesta, mutta sen tueksi tarjoamme kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä hyviä työsuhde-etuja (mm. Epassi, Vesihelmi-etu, työsuhdepolkupyörä ja liikuntaryhmiä).

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme kokemusta opetuksen ja varhaiskasvatuksen hallinnosta. Palvelusuhteeseen sovelletaan kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Virkasuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Noudatamme viran täytössä kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 5500e
Työ alkaa:01.08.2024
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Jarmo Pynnönen, sivistysjohtaja, p. 050 5965155, jarmo.pynnonen@forssa.fi
Yhteystiedot:jarmo.pynnonen@forssa.fi, 0505965155
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: