Arctic Career Oy

Vastaanottovirkailija

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 11.10.2022, 9:00
  • Suljettu 26.10.2022, 13:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaanottovirkailija

Santa Claus Holiday Village on pitkän historian omaava perheyritys, joka on toiminut Napapiirillä jo vuodesta 1977 alkaen tarjoten palveluita matkailijoille. Tänä päivänä yrityksellä on jo kolme eri ravintolaa, useita matkatavaramyymälöitä sekä yli 600 petipaikkaa. Yrityksessä on tekemisen meininki ja yritys on vuosittain laajentanut jollain tavalla liiketoimintaa. 

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja tarjoamaan elämyksiä!

Santa Claus Holiday Village etsii nyt talvisesonkiin Vastaanottovirkailijaa!

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työpaikan ja työympäristön mukavassa työporukassa matkailusesongin ytimessä. Pääset työskentelemään suoraan kansainvälisessä asiakasrajapinnassa ja olemaan mukana tarjoamassa asiakkaille lappilaisia elämyksiä. Santa Claus Holiday Village tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua ja unohtumattomia elämyksiä. 

Työtehtäviisi kuuluu hotellin asiakaspalvelutiskillä työskentely, asiakkaiden sisään- ja uloskirjaaminen, varausten vastaanottaminen, asiakaspalvelu ja hotellin juoksevien asioiden hoitaminen.  

Työssä menestymisen takaavat: 

·Hyvä englannin- ja suomen kielen taito

·Iloinen ja reipas asenne

·Asiakaspalveluhenkisyys

·B-luokan ajokortti

·Aiempi kokemus vastaanottovirkailijan tehtävistä

Eduksesi katsomme myös muiden kielten taitamisen. Työpäivät sijoittuvat arki- ja viikonloppupäiville. Työtä varten saat hyvän ja kattavan perehdytyksen. Työ alkaa marraskuussa ja jatkuu maaliskuun loppuun saakka.  

Rovaniemellä asunto tilanne on hyvä ja harrastusmahdollisuuden poikkeuksellisen laajat. Kaupungista löytyy mm. Ounasvaaran laskettelukeskus keskeltä kaupunkia ja kaupunki sykkii sesongin aikana iloa ja lämpöä, joulun tunnelmaa. 

Työpaikka on savuton. Työhaastattelut aloitetaan jo rekrytointiaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Joten hae rohkeasti, vaikka jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Saarinen puh. 040 138 7270, jonna.saarinen@career.fi

Rekrytointi tehdään yhteistyössä lappilaisen henkilöstöalan yrityksen Arctic Career Oy:n kanssa.

Osaamisalue: