Arffman Finland Oy

Arabian kielen tulkki, etätyö

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, Päijät-Häme, Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjanmaa, Pirkanmaa, Lappi, Kymenlaakso, Keski-Suomi, Keski-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kainuu, Etelä-Savo, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Ahvenanmaa
  • Julkaistu 21.03.2023, 11:00
  • Suljettu 10.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Arabian kielen tulkki, etätyö

Tule meille töihin!

Suomi-hubi LIVEn iloinen ja ammattitaitoinen tiimi etsii arabian kielen tulkkia

Arabian tulkkina osallistut Suomi-hubi LIVEn monikieliseen livelähetykseen joka toinen keskiviikko kello 12 – 14. Ennen livelähetystä valmistelet esityksen tulkkauksen arabiaksi puhujan toimittamien diojen pohjalta. Sen lisäksi maanantaisin 9 päivää ennen lähetystä on lyhyt suunnittelupalaveri. Liven aikana katsojilla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä, joten osa tulkkaus- ja käännöstyöstä tehdään liven aikana ns. lennosta.

Arabian lisäksi suomen kielen taitosi täytyy olla hyvä (vähintään B2-tasolla), jotta pystyt kääntämään esityksen ja tarvittaessa reagoimaan kysymyksiin ja muutoksiin. Työ on osa-aikaista etätyötä. Työtunteja on noin 11 tuntia kuukaudessa, ja palkka on 25 e tunnilta. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän!

Arffmanin Suomi-hubi LIVE on vieraskielisille työnhakijoille ja kotoutujille suunnattu monikielinen verkkolähetys Youtubessa joka toinen keskiviikko klo 12.30 – 13.30. Käsittelemme työllistymiseen, työelämään ja koulutukseen liittyviä aiheita selkosuomeksi. Tulkkaamme pääkohdat ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, ukrainaksi, arabiaksi ja turkiksi. Lähetyksen seuraajat voivat kommentoida ja esittää kysymyksiä puhujille chatissa. Kanavallamme on 2800+ seuraajaa ja lähetyksemme keräävät säännöllisesti 300 – 600 katselukertaa.

Lisätietoja antaa Maaria Hytönen (maaria.hytonen@edu.arffman.fi)

 

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien.

https://www.arffman.fi/

 

Osaamisalue: , ,