Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

GERIATRI, Geriatrian poliklinikka, Nurmijärvi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 02.11.2023, 13:00
  • Suljettu 30.11.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

GERIATRI, Geriatrian poliklinikka, Nurmijärvi

Erikoislääkäri, kiinnostaako työ Geriatrian poliklinikalla? 

Geriatrian poliklinikan toimintaan kuuluu muistipoliklinikka ja kotiin vietävä tuki muistipotilaalle. Geriatrian poliklinikka palvelee koko Keusoten alueen potilaita, potilaat ohjautuvat poliklinikalle lääkärin lähetteellä. Geriatrian poliklinikka sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä, omalla autolla ajat töihin pääkaupunkiseudulta ruuhkaa vastaan.

Geriatrina voit työskennellä muistipoliklinikan lisäksi halutessasi myös Keusoten kuntoutuskeskuksessa tai konsulttina akuuttiosastoilla tai erikoissairaanhoidossa. Työnkuvaa voimme suunnitella osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti.

Olemme koulutusmyönteinen organisaatio, jossa osaamistasi sekä kehittämismyönteisyyttä arvostetaan. Tuemme yliopiston myöntämien yleislääketieteen kouluttajaoikeuksien hankkimista, jolloin voit toimia erikoislääkärikouluttajana. Halutessasi voit tehdä meillä työnantajan tuella myös tutkimusta tai osallistua esim. kansallisiin sekä kansainvälisiin alan koulutuksiin. Tuen työllesi saat Kotiin ja kuntoutukseen annettavan lääkärituen tiimistä, josta löytyy osaamista mm. yleislääketieteen, fysiatrian, neurologian sekä geriatrian aloilta.

Keusotelaisena saat: 

  • Kilpailukykyisen paikallisesti sovitun palkan, joka huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet sekä mahdollisuuden palkalliseen lomaan myös ensimmäisen vuoden aikana.
  • Mahdollisuuden arjen ja työn yhteensovittamiseen joustavan työajan sekä etätyön keinoin.
  • Käyttöösi henkilöstöetuudet mm. alennukset Keusoten alueen uimahalleihin, Epassi hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedun, leasingauton käyttöedun sekä vakituisille työntekijöille työsuhdepolkupyörä ja -sähköpyöräedun.

Kelpoisuusehtona virkaan on geriatrian erikoislääkärin tutkinto (laki terveydenhuollon ammattilaisista) sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa.

Lisätiedot palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on alkaen 7016,68 €/kk. Lisäksi kokonaispalkkaan kuuluvat toimenpidepalkkiot sekä maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe virkaan vaadittavat todistukset ja luvat, Avaa sivu tästä.
  • Tutustu tarkemmin muihin mahdollisuuksiimme linkki: Lääkärirekry-sivuille.

Lisätiedot antavat ylilääkäri Anni Karppila, 050 497 0883, anni.karppila@keusote.fisekä sairaalapalveluiden päällikkö Katariina Korhonen, 050 497 5567, katariina.korhonen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 14:00. Kontaktoimme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.