Asiakasyritys / Target Headhunting Oy

Vastaava Työnjohtaja, PK-seutu (SSA Group Oy)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.08.2021, 16:38
  • Suljettu 30.05.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vastaava Työnjohtaja, PK-seutu (SSA Group Oy)

                                                             

SSA Group Oy on kiinteistökehittäjä, joka kehittää kiinteistöjä muuttuvan maailman tarpeisiin. Tytäryhtiöiden liiketoimintojen kautta SSA Group kykenee tarjoamaan monipuolisia palveluja kehitettävien kiinteistöjen tarpeisiin aina rakentamisesta operointiin. Toimintaamme ohjaa visio kiinteistökannan tehokkaammasta käytöstä.

Olemme kokonaisvaltainen rakentamisen urakointi- ja projektinjohtopalveluita tarjoava yritys ja toimimme asunto-, hotelli- ja toimitilarakentamisen aloilla. Urakoinnin osa-alueella SSA Project Oy:n voimakkaasti kasvava liikevaihtomme oli n.50M€ ja toimihenkilöitä meillä on 45 . Toimimme arvojemme rohkeus, välittäminen ja avoimuus mukaisesti. Katso lisää www.ssa.fi .

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja hyvähenkiseen joukkueeseemme? Haemme Etelä-Suomeen toimitilarakentamiseen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Vastaavana Työnjohtajana johdat töitä toimitilayksikössämme ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen. 

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Lisäksi vastaat työmaan kustannusseurannasta.  Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

-positiivista tekemisen meininkiä.

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri).

-kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä toimitilarakentamisessa.

-järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

-halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme! 

Jätä CV:si ja hakemuksesi 26.01.2021 mennessä alla olevan linkin kautta . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.

Osaamisalue: