Palmia Oy

Osa-aikainen ruokapalvelutyöntekijä Espooseen

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 22.02.2024, 11:00
  • Suljettu 27.02.2024, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osa-aikainen ruokapalvelutyöntekijä Espooseen

Haemme innostuneeseen ja energiseen joukkoomme osa-aikaista ruokapalvelutyöntekijää Espooseen.

Kohteet ja työtehtävät

Ruokapalvelutyöntekijänä työsi ytimessä ovat lasten ja henkilökunnan päivittäinen ravitsemus. Työtehtäviisi kuuluu salaatin, lisäkkeiden ja välipalojen valmistaminen, astiahuollossa avustaminen, salin hoito, välipalatuotteiden myynti ja muu asiakaspalvelutyö. Tehtävässä vastaat myös ajoittain omavalvonnasta. 

Espoossa meillä on 13 asiakaskohdetta ja reilu 30 osaavaa kollegaa, joiden kanssa pääset työskentelemään eri toimipisteissämme. Kohteisamme asiakasmäärät vaihtelevat 120- 700 ruokailijan välillä ja työskentelemme valmistus- sekä palvelukeittiöissä. 

Työsuhde on osa-aikainen, 6h / päivä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe) klo 7:00-16:00 välille. Tehtävään valittava ruokapalvelutyöntekijä tulee työskentelemään kaikissa toimipisteissämme Espoon alueella.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja monipuolisen työn, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Sinua odottaa miellyttävä ja hyvää yhteistyötä arvostava asiakas sekä mukava esihenkilö!

 Työtehtävän peruspalkka:

  • 1509,30 – 1560,30€/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme 50€ kiertävän lisän sekä mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Tarjoamme työsuhde-etuna e-Passin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Edellytämme sinulta

Menestyt kanssamme, kun sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai alan tutkinto. Toivomme sinulla olevan myös  osaamista kassatyöskentelystä ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Koska tehtävässä kuljetaan eri kohteiden välillä tarvitset myös auton ja ajokortin, oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvaukset. 

Arvostamme, että olet huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä). Huomioithan myös, että työpaikkamme ovat savuttomia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.  

Työssäsi pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja sinulle antaa Palvelupäällikkö Ritva Miettinen arkisin klo 12-14 p. 0401862494 .

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.