Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Ruiskumaalari Padasjoelle

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 01.12.2022, 8:00
  • Suljettu 08.12.2022, 0:42

Ruiskumaalari Padasjoelle

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Padasjoelle 

RUISKUMAALARIA

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ruiskumaalauksesta sekä metalliteollisuudesta. Arvostamme omatoimisuutta sekä huolellista työotetta. Tarkkuus ja sitoutuneisuus ovat ehdottomasti plussaa hakemallamme työntekijällä. Työ on kokoaikainen ja  vakituinen.

Tarjoamme sinulle: 

  • Vakituisen työsuhteen mukavassa työporukassa
  • Smartumin liikuntaedun
  • Yksityisen työterveyshuollon

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksen alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit myös soittaa suoraan Johannalle p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi