Bittium Biosignals Oy

Specialist / Manager, Medical Technologies PSA, Quality and Regulatory Matters

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 17.03.2022, 11:00
  • Suljettu 03.05.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Specialist / Manager, Medical Technologies PSA, Quality and Regulatory Matters

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme lääkinnällisten laitteiden laatu- ja regulaatioasiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tulet täydentämään lääkinnällisten laitteiden asiantuntijatiimiämme, joka palvelee Bittium Medical Technologies tuote- ja palvelualuetta kaikissa toimialan sääntelyyn ja laadunhallintaan liittyvissä tarpeissa. Työn sisältö on monipuolista ja vastuullista ja vaihtelee tuotekehityshankkeiden tukemisesta, uusien tuotteiden kaupallistamiseen tai laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta pienempiin tehtäviin kuten kliiniseen arviointiin tai yrityksen sisäiseen auditointiin. Henkilöstön jatkuva koulutus ja käytännön laadunhallinta lääketieteellisissä T&K-projekteissa. ISO13485-standardiin perustuvan laadunhallintajärjestelmän ylläpito ja jatkuva parantaminen, siihen liittyvät auditoinnit ja MDSAP-toimintaan liittyvät toiminnot ja auditoinnit. 

Olet etsimämme henkilö, kun tunnistat itsesi seuraavista määritelmistä:

  • Yliopisto- tai korkeakoulututkinto
  • Useamman vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden sääntelystä, määräyksistä ja laadunhallintajärjestelmistä
  • Kokemus lääkinnällisten ohjelmistojen parissa työskentelystä katsotaan eduksi
  • Kokemus työskentelystä lääkinnällisten laitteiden parissa ja perustiedot alan laadunhallintajärjestelmistä ja regulaatioista (ISO13485, MDR, FDA)
  • Auditointikokemusta (ISO13485, ISO9001, MDSAP tai vastaavat)
  • Erinomaiset organisointi-, viestintä- ja vaikuttamisentaidot
  • Positiivinen palveluasenne
  • Kyky hoitaa useita tehtäviä yhtäaikaisesti ja työskennellä itsenäisest
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Osaamisalue: