Businesslike Oy

Myynti- ja markkinointikoordinaattori, Steripolar

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.08.2022, 12:00
  • Suljettu 16.08.2022, 12:42

Myynti- ja markkinointikoordinaattori, Steripolar

Steripolar on kotimainen, vahvasti kasvava terveysteknologia-alan yritys, joka on toiminut yhteistyökumppanina suomalaiselle terveydenhuollolle jo 37 vuoden ajan. Tarjoamme maamme julkisille ja yksityisille terveydenhuollon ja sairaanhoidon yksiköille markkinoiden edistyksellisimpiä tuotteita, ratkaisuja ja hoitomuotoja. Toimintamme perustuu osaamisalueisiin, joiden puitteissa tarjoamme asiakkaillemme paitsi laadukkaita tuotteita, myös osaamista, koulutusta ja palvelua. Kullakin osaamisalueella on maata kattava asiantuntijaorganisaatio, joka palvelee ja kouluttaa asiakkaita. Steripolarilaisia on tällä hetkellä yli 70. Toimistomme sijaitsee Espoon Mankkaalla. Lisätietoja meistä ja osaamisalueistamme löydät kotisivuiltamme www.steripolar.fi 

Rekrytoimme Steripolariin

MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä vastaat Steripolarin myynnin ja markkinoinnin tukimateriaalin tuottamisesta ja päivityksistä, materiaalin ajantasaisuudesta ja saatavuudesta sekä muista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Teet läheistä yhteistyötä niin myynnin, markkinoinnin kuin asiakaspalvelunkin kanssa. 

Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja näkemään laajemminkin menestyvän yrityksen toimintaa ja prosesseja käytännön tehtävien tasolta.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • myynnin tukimateriaalien kuten esitteiden, katalogien ja hinnastojen tuottamista sekä ylläpito- ja päivitystehtäviä
  • tuotetietojen päivitystehtäviä eri kanaviin
  • asiakkaiden ostokanavien päivitystehtäviä
  • nettisivujen ja verkkokaupan ylläpitoa

Rooli ei ole kiveen hakattu, se on uusi ja lopulliset tehtävät muodostuvat osaamisesi ja organisaation tarpeiden mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen kannalta ratkaisevaa on hyvä asenne ja motivaatio! Sinun ei tarvitse olla vielä valmis konkari, vaan perustaidoilla pärjää jo pitkälle.

Tehtävän kannalta on hyödyllistä, jos sinulla on:

  • jo hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja/tai tehtäviä tukeva koulutus
  • sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen osaaminen
  • kokemusta MS Office-ohjelmista ja ainakin hieman kokemusta Adoben työkaluista, esim. Photoshop ja InDesign
  • dynaaminen, positiivinen ja auttavainen työote sekä järjestelmällinen ja joustava työtyyli

Sinua odottavat mukavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit – työpaikka johon on helppo tulla ja viihtyä! Saat työkavereiltasi ja esimieheltäsi hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävän haltuunottoon sekä ammattitaitoista apua jatkossakin. 

Steripolar pitää huolen työntekijöistään myös laajennetun työterveyshuollon ja vakuutusten kautta ja tarjoaa tietysti myös lounas- ja liikuntaedut. 

Työ alkaa heti kun oikea henkilö löytyy ja on vakituinen työsuhde Steripolar Oy:öön.

Työpaikka sijaitsee Espoon Sinimäessä. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistolla, mutta etätyöpäivä silloin tällöin on mahdollinen.

Hae tehtävää viimeistään 15.8. mennessä. Haastattelut alkavat Teamsilla jo hakuajan kuluessa. 

Rekrytointia hoitaa Businessliken Senior Consultant, Partner Marju Vuorensalmi, p.040 921 0805 tai marju.vuorensalmi@businesslike.fi.

Osaamisalue:

Businesslike Oy

Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu on jo vuosien ajan saavuttanut kärkisijan henkilöstöpalvelualan tutkimuksissa rekrytoinnin ammattilaisena, joka tarjoaa niin yritys- kuin työnhakija-asiakkailleen nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Businessliken rekrytointitoimeksiantojen onnistumisprosentti on tasan 90. www.businesslike.fi