Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän terveysasema (8kk)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 08.06.2023, 14:00
  • Suljettu 22.06.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Mäntsälän terveysasema (8kk)

Mäntsälän vastaanotolla on osaavan hoitajan tehtävä vapaana! 

Työ tarjoaa vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä moniammatillisessa tiimissä!

Työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, etävastaanotoilla ja tarvittaessa myös vastaanotoilla. Työ on pääosin päivätyötä.  Voit olla raudanluja osaaja tai valmistunut, me panostamme hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. Työtä tehdään tiimimallissa.

Tarjoamme monipuolisen, moniammatillisen ja vireän työyhteisön, jossa pääsee kehittämään omaa ja työyhteisön toimintakulttuuria. Keusote on koulutusmyönteinen, koko ajan kehittyvä organisaatio. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä ammattinimikkeen laillistamisesta, hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa. Etuna on kokemus etäpalvelu- ja vastaanottotyöstä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.  

Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli haluat jutella tarkemmin, ota yhteyttä hoitotyön esihenkilö Tanja Salminen, puh. 050 497 1101, tanja.salminen@keusote.fi.

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Määräaikainen työsuhde (perhevapaa) 25.2.2024 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2790,95 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen ja rekrytointiin sekä näe vaadittavat luvat. Avaa tästä rekrytoinnin sivusto.

Hakuaika päättyy 22.6.2022 klo 14:00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.