Tuusulan kunta

Pieneläinhoitaja

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 01.12.2022, 8:00
  • Suljettu 06.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Pieneläinhoitaja

KESKI-UUDENMAAN YMPÄRISTÖKESKUS 

Järvenpää – Kerava – Mäntsälä – Nurmijärvi – Tuusula 

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus on seudullinen yksikkö, joka vastaa eläinlääkintähuollon, ympäristöterveydenhuollon ja ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa. 

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus hakee PIENELÄINHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen alkaen 16.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Pieneläinhoitajan/klinikkaeläinhoitajan työtehtäviin kuuluu ajanvarauksen ohella mm. eläinlääkärien avustamista, väline- ja laitehuoltoa, laboratorionäytteiden valmistelua, postin käsittelyä, näytteiden lähetystä, siisteyden ja järjestyksen ylläpitoa sekä erilaista toimistotyötä. Työaika on 37,75 tuntia viikossa, pääasiassa klo 8-16, eikä tehtäviin kuulu ilta- tai viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu pieneläinhoitajan (klinikkaeläinhoitajan tutkintoa edeltävä pieneläinhoitajan tutkinto) tai klinikkaeläinhoitajan tutkinto sekä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme hakijalta yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työtehtäviin. Aiempi työkokemus eläinlääkäriasemalla tai eläinlääkärin vastaanotolla luetaan eduksi.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2429,06 euroa kuukaudessa. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Ympäristökeskuksen eläinlääkärin vastaanotto sijaitsee Tuusulassa. Vastaanotolla työskentelee neljä eläinlääkäriä ja kolme pieneläinhoitajaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa eläinlääkintähuollon päällikkö Maija Kallioniemi, puh. 040 314 4716, sp. maija.kallioniemi(at)tuusula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 5.1.2023 sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat.

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi