Wirestaff Oy

Tarjoilija lyhytkoulutus Helsingissä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.11.2022, 8:00
  • Suljettu 27.11.2022, 16:00

Tarjoilija lyhytkoulutus Helsingissä

Pääkaupunkiseudun mielenkiintoisissa ravintoloissa on nyt töitä!

Tarjoilijan työ on mukavaa ja rentoa. Tehtävät on helppo oppia eivätkä ne vaadi välttämättä aiempaa ravintola-alan koulutusta tai kokemusta. Hae tarjoilijan maksuttomaan lyhytkoulutukseen ja valmistu suoraan mielenkiintoisiin tehtäviin. Tämä tarjoilijan lyhytkoulutus kestää 3-4 tuntia ja oppiminen suoritetaan WireStaffin toimistolla Helsingin Ruoholahdessa. Koulutuksen jälkeen työ ja oppiminen jatkuu tarjoilijan tehtävissä, omien toiveidesi mukaan joko osa-aikaisesti tai vakituisesti. 

Koulutuksessa harjoitellaan tarjoilun perustekniikkaa ja asiakaspalvelua. Pääset myös tutustumaan viineihin ja viinin oikeaoppiseen kaatamiseen. Koulutuksen päätteeksi tarjoamme osallistujille lounaan. 

Koulutuksen suoritettuasi palkkaus tehtävässä on 12,08-15€/h + työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja sunnuntailisät. Palkkaus määräytyy aiemman kokemuksen mukaan.  

Koulutus järjestetään tiistaina 29.11. klo 9-13 WireStaffin toimistolla Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Tallberginkatu 2 B, 00180 Helsinki. Koulutukseen tulee hakea tämän ilmoituksen kautta.

Olethan rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää. Hakemuksen voit täydentää tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/8409034

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.