Savon Media Oy

Toimittajaksi paikallislehti Mattiin ja Liisaan

  • Sijainti Lapinlahti
  • Julkaistu 25.11.2022, 8:00
  • Suljettu 12.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimittajaksi paikallislehti Mattiin ja Liisaan

Mediatalo Keskisuomalainen on kasvava suomalainen mediakonserni. Konsernissa on 100 uutismediaa ja sen lisäksi radio-, paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Työllistämme yli 5 000 työntekijää. Konserni on kehittämässä median tulevaisuutta. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://www.keskisuomalainen.com/ 

Matti ja Liisa on Lapinlahden paikallislehti ja levikkialueensa luetuin uutismedia. Matin ja Liisan lukijamäärä on tuoreimman kansallisen mediatutkimuksen mukaan 9000 lukijaa. Matti ja Liisa on ilmestynyt vuodesta 1970 lähtien. Lehteä julkaisee Savon Media Oy, joka on osa Mediakonserni Keskisuomalaista.

Etsimme nyt TOIMITTAJAA vuodeksi 2023 opintovapaan sijaisuuteen. Toivoisimme, että pääsisit aloittamaan jo tammikuussa 2023, mutta kuulemme mielellämme myös toiveesi aloituksen suhteen.

Paikallislehden toimittajana pääset työskentelemään monipuolisesti eri työtehtävien parissa! Toimittajan tehtäviin kuuluu juttujen ideoiminen ja kirjoittaminen lehden verkkopalveluun https://www.mattijaliisa.fi/ ja kerran viikossa ilmestyvään printtilehteen. Myös sosiaalisen median päivittäminen ja valokuvaaminen ovat osa paikallislehden toimittajan työtä. Arvostamme taitoa kirjoittaa monipuolisesti aiheesta kuin aiheesta. Voit olla jo kokeneempi tekijä, alan opiskelija tai välivuotta pohtiva. Näin ollen kuulemme sinusta mielellämme, vaikka olisit vasta urasi alussa oleva tai alasta kiinnostunut tekijä. Työtehtävässä tarvitaan ajokorttia, sillä jutun aiheet saattavat liikuttaa sinua välillä ympäri paikkakuntaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään nykyaikaista paikallisuutisointia vireässä Lapinlahden kunnassa. Lapinlahden toimitus on osa Savon Median Ylä-Savon lehtiryhmää ja toimittajan tekemää materiaalia voidaan julkaista myös muissa Savon Media Oy:n ja Mediakonserni Keskisuomalaisen julkaisuissa. Paikallistoimituksessa pääset työskentelemään itsenäisesti ja ottamaan vastuuta, tiimin tuen ollessa kuitenkin jatkuvasti läsnä. Meillä pääset kehittymään sekä kehittämään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Matin ja Liisan päätoimittaja Tero Joutselainen numerosta 050 432 5488. Hakuaika 25.11-11.12.2023. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla.

 

Osaamisalue: