Eezy Oyj

Kokki, Gastropub Betony

  • Sijainti Iitti
  • Julkaistu 21.07.2023, 0:00
  • Suljettu 15.08.2023, 0:00

Kokki, Gastropub Betony

Etsimme Gastropub Betonyn tiimiin KOKKIA.

Gastropub Betony on kolmen intohimoisen yrittäjän luoma kokonaisuus. Olemme rakkaudesta lajiin rakentaneet rennon olohuonekonseptin, jossa helposti viettää aikaa arjen kiireiden keskellä ja rentoutuu ystävien, hyvän juoman ja ruuan seurassa.​ Keskitymme erityisesti laadukkaisiin ja aitoihin raaka-aineisiin, joissa modernisuus ja pubiruoka kohtaavat. Omasta keittiöstä, aina itse tehtynä.

Betony on tunnettu kaikkien kouvolalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana. Ravintolassa vallitsee aina rento ja iloinen ilmapiiri, hyvä fiilis tarttuu heti astuttuasi ovesta sisään ja herkullinen ruoka tuoksuu nenään. Gastropub omaa erinomaisen valikoiman erikoistuotteita, sekä innovatiivisen keittiön, jossa kaikki valmistetaan itse alusta loppuun. Hyvän ruoan ja juoman kruunaa ystävällinen ja aito palvelu.

Kokkina sinulla pysyy instrumentit käsissä ja pärjäät itseohjautuvasti keittiössä. Tekemisessäsi näkyy aito innostus ja kiinnostus työhösi, paikallisuuteen ja laatuun. Ymmärrät keittiökokonaisuuden hallinnan esivalmisteluista omavalvontaan. 

Olet etsimämme tyyppi, jos

  • Sinulta löytyy osaamista à la carte -keittiössä
  • Haluat kehittää innovatiivista keittiötä, seuraat alan uusia tuulahduksia ja pyrit jatkuvasti itsekin kehittymään työssäsi
  • Et pelästy kiirettä, ja tulet rohkeasti osaksi rempseää tiimiä

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Kouvolan ravintolaelämään, ja kehityskeskeisen työpaikan hyvällä jengillä varustettuna. Työ on vakinaistuva ja kokoaikainen, aloitus sopimuksen mukaan. Työajat ti-la välillä ravintolan aukioloaikojen puitteissa. 

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Hae pian – paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä, rekrytointia hoitaa Eezy Kouvola. Lisätietoja työstä antaa Emma-Kukka Rantasalo, p. 044 045 0014, emma-kukka.rantasalo@eezy.fi.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Osaamisalue: