Eezy Oyj

Tekninen asiakaspalvelija – HRK Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 01.06.2023, 0:00
  • Suljettu 11.06.2023, 0:00

Tekninen asiakaspalvelija – HRK Lahti

Tekninen asiakaspalvelija Hämeen Rakennuskone Oy

Hämeen Rakennuskone Oy, HRK-konevuokraamot on 1975 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme työkohteeseen teknisesti korkeatasoiset, turvalliset ja kuhunkin työhön parhaiten soveltuvat laitteet. 

Tutustu Hämeen Rakennuskoneeseen paremmin HRK.fi

Asiakkaamme Hämeen Rakennuskone Oy etsii kauttamme Lahden toimipisteeseen vuokraamotyöntekijää asiakaspalvelutehtäviin.

Hämeen Rakennuskoneen vuokralaitteita ja -koneita käytetään rakennustyömailla ja teollisuudessa niin ammattilaisten kuin yksityisten henkilöiden toimesta. Yritys vuokraa muun muassa rakennuskoneita, työmaatiloja ja henkilönostimia. Autat asiakkaitamme onnistumaan oikeilla työvälineillä.

Asiakaspalvelun lisäksi osallistut mm. työkoneiden palautustarkastuksiin, puhdistukseen, varaston ylläpitoon, sekä muihin konevuokraamotöihin. Asiakasrajapinnassa työskentely vaatii ammattimaista otetta, palvelualttiutta sekä sähköisten asiakas- ja tuotejärjestelmien hallintaa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen.

 

Mitä odotamme hakijalta:

  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta
  • Organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoa
  • Reipasta asennetta työtä ja työkavereita kohtaan
  • Pelkäämätöntä asennetta asiakaspalvelutehtäviin
  • IT perustaitoja

Kokemus asiakaspalvelutehtävistä, työkoneista sekä rakennusalalta katsotaan eduksi. Tätä tärkeämpää on kuitenkin rautainen asenne ja halu oppia uutta!

Tarjolla on monipuolinen työ kasvavassa yrityksessä hyvässä työporukassa. Tulet saamaan tueksesi osaavan ja kannustavan työyhteisön, jossa pääsee oppimaan monipuolisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat osaavat esihenkilöt sekä työkaverit, sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin 07:00-16:00 välillä, joten tässä työssä saat illat ja viikonloput vapaaksi! Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. 

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

———- 

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Henkilöstöpalvelut Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Osaamisalue: