Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Osaamisen kehittämisen suunnittelija: osaamisen kehittämisen palvelut, Joensuu (id8497)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 13.02.2024, 10:00
  • Suljettu 27.02.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osaamisen kehittämisen suunnittelija: osaamisen kehittämisen palvelut, Joensuu (id8497)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!” 

HAEMME 26.2.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN  ja 

MÄÄRÄAIKAISEEN (1.4.2024 – 28.2.2026) TEHTÄVÄÄN 

osaamisen kehittämisen suunnittelijaa

 osaamisen kehittämisen palveluihin
 
 

Oletko innostava ja innovatiivinen osaamisen kehittäjä? Tule meille kehittämään yhdessä Siun soten oppivaa ja osaavaa organisaatiota!

Tehtävänkuvaus

Osaamisen kehittämisen suunnittelijan tehtävä on asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyötä. Osaamisen kehittämisen suunnittelijat kartoittavat, suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat osaamisen kehittämiseen liittyviä toimintoja ja menetelmiä yhteistyössä esihenkilöiden, asiantuntijoiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa henkilöstön osaamisen vahvistamiseksi.

Osaamisen kehittämisen suunnittelijan keskeisimmät tehtävät muodostuvat muun muassa seuraavista kokonaisuuksista:

  • osaamistarpeiden kartoittaminen
  • osaamisen kehittämisen suunnittelu, toteutus ja arviointi
  • asiantuntijana toimiminen eri työryhmissä ja verkostoissa
  • ohjelmistojen, järjestelmien  ja verkko-oppimisympäristöjen pääkäyttäjyys ja hallinnoiminen
  • osaamisen kehittämisen menetelmien hallinta ja kehittäminen
  • osaamisen kehittämiseen liittyvä neuvonta, ohjaus ja kouluttaminen 

Työyhteisön esittely 

Osaamisen kehittämisen palvelut ohjaa, opastaa ja tukee siunsotelaisia henkilöstön osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä, opiskelijoiden opetuksessa ja ohjauksessa sekä tutkimushallintoon liittyvissä asioissa. Osaamisen kehittämisen palvelut kuuluvat osaksi henkilöstöpalveluja. Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön, esihenkilön sekä kollegoiden vahvan tuen. 

Osaamisen kehittämisen palvelujen henkilöstöllä on erilaisia tehtävänkuvia ja  vastuualueita. Meillä tehtävät uudistuvat tulevaisuuden osaamistarpeiden, organisaation ja osaamisen kehittämisen palvelujen tarpeiden mukaan. Osaamisen kehittämisen suunnittelijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joukkuepelaamista, kehittävää työotetta, itsensä johtamisen taitoja ja verkostoitumistaitoja. Autamme sinua onnistumaan, kuten sinäkin joukkuepelaajana sparraat meitä. 

Tuemme työhyvinvointiasi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisella ja meillä voit työskennellä joustavasti etä- ja lähityössä yhteisesti sovittujen periaatteiden mukaisesti. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä pidempiaikainen ammattialan työkokemus (1-3 vuotta). Eduksi katsotaan kokemus asiantuntija- ja kehittämistehtävistä, simulaatio- ja koulutusosaaminen, pedagoginen osaaminen, ohjelmisto- ja järjestelmäosaaminen (mm. moodlen hallinta) ja digitaidot (mm. oppimisympäristöjen kehittäminen) sekä ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi eduksi katsomme kokemuksen, motivaation ja innostuksen tulevaisuuden oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tärkeintä kuitenkin on, että täydennät omalla osaamisellasi  tiimimme osaamista. 

Palkkaus ja edut 

Tehtäväkohtainen palkka on: 3473,33euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueiden yleinen virka- ja työehtosopimus HYVTES mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot  

Tehtävien aloitus on alustavasti suunniteltu 2.4.2024 alkaen, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Vakituiseen tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä on koeaika 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa osaamisen kehittämisen päällikkö Sari Salminen, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla sari.salminen@siunsote.fi, puh. 013 330 3824

HUOM! Liitä hakemukseesi esim. CV:n jatkoksi max. yksi A4-sivun pituinen kirjallinen tuotos, jossa olet vastannut seuraavaan kysymykseen: Mitä huomioisit ja millä tavoin lähtisit toteuttamaan osaamisen kehittämistä hyvinvointialueella?

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.2.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: