Elisa Oyj

Kyberturva-arkkitehti (Helsinki, muu)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.07.2022, 14:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kyberturva-arkkitehti (Helsinki, muu)

Oletko uusi työkaverimme? Liity yhteen Suomen parhaista työpaikkoista ja auta meitä rakentamaan turvallisempaa maailmaa!

Elisa Kyberturvapalveluiden vastuulla on tuottaa, kehittää ja ylläpitää asiakkaidemme tarpeisiin kyberturvallisuuden ratkaisuita, niihin liittyviä erinäisiä tuotteita ja palveluita – keskeisenä osana tätä on Elisa Kyberturvakeskus SOC -palvelu Elisa Santa Monicassa. Elisa Santa Monica Oy on kyberturvaan ja turvallisiin tietoverkkoihin sekä konesaleihin keskittynyt asiantuntijatalo ja tiivis osa Elisan yritysasiakasliiketoimintaa.

Tehtävänkuvaus 

Kyberturva-arkkitehtina työskentelet osana huippuasiantuntijatiimiä kyberturvapalveluntuotannossa. Asiakasorientoituneena arkkitehtinä vastaat osaltasi asiakkaillemme tuotettujen palveluidemme jatkuvasta kehityksestä ja parantamisesta niin teknologian, toimintatapojen kuin prosessienkin näkökulmasta. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi asiakasympäristöjen kehittämisessä, uusien asiakkaiden käyttöönotoissa ja palvelulaajennuksissa. Osaltasi tuet tiimiäsi ja muita kollegoita sekä osallistut uusien ja olemassa olevien asiakkaiden projekteihin. 

Mitä odotamme ihanteelliselta kandidaatilta?

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta kyber- ja tietoturvan alalta tai vastaavasti järjestelmä- ja verkon ylläpitotehtävistä laajassa yritysympäristössä. Tämän kokemuksen myötä sinulla on hyvät lähtökohdat ymmärtää eri näkökulmat kyberturvavalvonnan mahdollistamiseen asiakkaillamme, valvonnan toteuttamisen vaatimuksiin ja käytännön tekemiseen. Lyhyesti siis odotamme vankkaa teknistä ja käytännönläheistä osaamista yritysverkkojen ja/tai kyberturvan saralta. Tarkemmin avattuna seuraavat asiat auttavat menestymään:

  • Teknologioina sinulle ovat tuttuja verkon suojausmenetelmät, SIEM ja EDR -ratkaisut
  • Osaat vähintäänkin auttavasti skriptata tai koodata
  • Järjestelmäylläpito ja verkon ylläpito ovat tuttuja
  • Pilvikokemus on vahva plussa
  • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky keskustella asiakkaiden kanssa myös hallinnollisella tasolla
  • Asiakaslähtöinen ja vastuullinen ote työhön, linjassa meidän omien arvojen kanssa
  • Näyttöjä tavoitteiden saavuttamisesta ja kokonaisuuden ymmärtämisestä

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi sinulla on:

  • Innovatiivinen ajattelumalli nykytilanteen kehittämiseksi ja kykyä haastaa ”näin on aina tehty” -ajattelumallia
  • IR tai CERT-kokemus
  • Kokemukset OT:sta
  • Alan harrastuneisuutta ja aktiivisuutta (esim. BugBounty)
  • Sertifikaateista Offensive Securityn sekä soveltuvin osin GIAC sertifikaatit ovat myös hyviä osoituksia osaamisesta.

Lue lisää tehtävänkuvaan liittyvistä artikkeleista:

https://elisa.fi/yhtiotieto/rekrytointi/blogi/markus-saaristo-on-ollut-elisan-kyberturvan-b2b-palvelukehityksessa-mukana-alusta-asti/

https://yrityksille.elisa.fi/kyberturvapalvelut

https://yrityksille.elisa.fi/ideat/caruna-jakaa-hyvaa-energiaa/

https://yrityksille.elisa.fi/ideat/kyberturvakumppanuus-rakentuu-luottamukselle/

Toimipisteenäsi on Helsinki, mutta elisalaiseen tapaan, työt tehdään Suomessa siellä missä ne kaikkein parhaiten, turvallisimmin ja tehokkaimmin tulevat hoidettua, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti osaamistaan yleisten kurssien ja seminaarien sekä eri alaan liittyvien sertifiointien kautta. Lähde siis mukaan kohti tulevaisuutta kehityksen kärjessä kulkevaan suomalaiseen tietoverkko-, tieto- & kyberturva- ja konesaliratkaisuita tarjoavaan yritykseen! 

Tarjoamme sinulle asiantuntevan ja innostavan tiimin, monipuolisen tehtäväkentän, ja rennon työympäristön, jossa jokainen saa olla aidosti oma itsensä. Me elisalaiset viihdymme talossa pitkään mm. joustavan työkulttuurin, kannustavien ja ystävällisten työkavereiden, sekä hyvien kehittymismahdollisuuksien takia. Lisäksi Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ketterällä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lue lisää Elisasta ja elisalaisuudesta täältä!

Miltä kuulostaa? Lisätietoja tehtävästä antaa 1.8. alkaen Mikko Toivonen, mikko.h.toivonen(a)elisa.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, koska täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä! Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jos sinulla herää kysymyksiä rekrytoinnista kesän aikana, voit olla yhteydessä rekrytointi(a)elisa.fi. 😊

Tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki (726/2014)), ulkomaansidonnaisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Huomasitko että rekrytoimme tiimiimme myös

Panostamme alati kasvavaan kyberturvapalvelukenttään ja haluamme olla suojaamassa vahvemmin sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkaitamme. Elisan strategian ja yhteiskuntavastuumme mukaisesti tavoitteemme on mahdollistaa turvallinen digitaalinen ympäristö kaikille. Koska asiakasmäärämme kasvaa ja haluamme kiihdyttää kyberturvapalveluiden kehitystä, vahvistamme tiimiämme useammalla kyberturva-ammattilaisella!

Osaamisalue: