Elisa Oyj

Myynnillisiä palveluneuvojia (Helsinki, Tampere)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.07.2022, 11:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myynnillisiä palveluneuvojia (Helsinki, Tampere)

Kiinnostaako työt yhdessä Suomen tutkitusti parhaimmista työpaikoista? Haluatko kehittää jo oppimiasi myyntitaitoja entistä paremmiksi Elisan uudessa ulossoittotiimissä?  

Etsimme nyt myynnillisiä palveluneuvojia vakituisiin kokoaikaisiin (37,5h/vko) tehtäviin! 

Asiakaspalvelutyössä Elisalla olet keskeisessä roolissa tekemässä kanssaihmisten arjesta parempaa. Myynnillisenä palveluneuvojana kartoitat asiakkaiden tarpeita ja ratkaiset heidän ongelmia sekä hoidat tehokkaasti ja laadukkaasti asiakaskontakteja. Sytyt myynnistä ja osaat tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin sopivia tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta. 

Meidän myynnilliset palveluneuvojat huolehtivat siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä asiakassuhteen kaikissa vaiheissa ja että he haluavat jatkossakin sitoutua Elisaan. Tässä tehtävässä takaat asiakaspalvelumme myynnilliset onnistumiset ja sinut palkitaan itsesi ylittämisestä. Tulet työskentelemään puhelimitse pääsääntöisesti ulossoiton parissa tavoitellen meidän omia asiakkaitamme. Osan työajasta otat vastaan myös asiakaspalvelun puheluita. Jokainen työpäiväsi on takuulla erilainen tarjoten erinomaisia mahdollisuuksia oppia uutta.   

Myynnillisenä palveluneuvojana Elisalla saat tilaisuuden kasvaa myös ihmisenä ja ammattilaisena. Kannustammekin sinua omien, uniikkien vahvuuksien ja palveluotteen löytämiseen. Meillä kehität osaamistasi myös sellaisten taitojen, kuten ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyvyn, neuvottelu- ja kuuntelutaidon sekä tunneälyn osalta. Näistä on elämässä hyötyä aina!  

Miksi valita meidät?

Teemme tätä hommaa, jotta 2,8 miljoonalla asiakkaallamme olisi asiat mukavasti, käytössään parhaat digitaaliset ratkaisut niin jokapäiväiseen viestintään, työskentelyyn, asiointiin kuin viihtymiseen. Meillä kasvat asiakasrajapinnan ja myynnin osaajana jatkuvasti työporukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen pitäen myös hauskaa töissä. Lisäksi varta vasten tuemme urakehitystäsi ja lisäkouluttautumistasi niin halutessasi. Myös kannustavat esihenkilömme ovat tukenasi ja saatavillasi ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset.

Asiakkaan paras on meille se juttu: myymme vain sitä, mistä on oikeasti arvoa ja iloa. Bonusta maksamme sinulle loistavan asiakaskokeman tuottamisesta. Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan ja meillä palveluneuvojat pääsevät kokemuksen ja osaamisen myötä keskimäärin 2500-3500€ kuukausiansioihin! 

Jotta päätöksenteko liittymisestä iloiseen ja rentoon joukkoomme olisi vieläkin helpompi, käy tutustumassa meihin yrityksenä sekä kurkkaamassa Joonaksen ajatuksia asiakaspalvelutyöstä ja Venlan kokemuksia Elisa-uralla etenemisestä.

Mitä toivomme sinulta? 

Asiakaspalvelijamme eivät asetu yhteen muottiin – eiväthän asiakkaatkaan ole kaikki samanlaisia.

Olet tervetullut töihin sellaisena kuin olet, eli omana itsenäsi. Toki arvostamme erityisesti reipasta ja oppimishaluista asennettasi sekä haluasi palvella (ja myös yllättää!) asiakkaita positiivisella otteella. 

Olemme tunnistaneet muutamia asioita, jotka auttavat sinua viihtymään ja menestymään tässä hommassa:

  • Olet myynnillinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tekijä, jolla on intoa palvella asiakkaitamme
  • Sinulla on halu onnistua ja motivaatiota kehittää osaamistasi
  • Sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja kykyä palvella asiakkaita suomeksi – englannin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksesi
  • Olet täysi-ikäinen

Toimintaamme ohjaa Elisan tavoitteet ja arvot, mikä edellyttää sinulta myös tuloksentekokykyä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä tukee sinua tässä tehtävässä, mutta ei ole edellytys – me perehdytämme ja tuemme sinua, jotta sinä kasvat ja kukoistat.

Työskentelemme vuoroissa klo 7.45-18.15 välillä maanantaista perjantaihin ja odotamme sinulta valmiutta työskennellä kaikissa vuoroissa. Työskentelypisteesi voi sijaita Helsingin ja Tampereen toimistotiloissa ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös ajoittain etänä. 

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian, mutta toki huomioimme joustavasti tilanteesi! 

Kiinnostuitko?

Mahtava kuulla! Lähetä CV:si ja lyhyt videotervehdys linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14.8. Jos haluat kuulla lisää roolista, tulevasta tiimistä tai Elisasta työnantajana, niin tiimin Ryhmäpäällikkö Sini Vierimaa (+358449859533, sini.vierimaa(a)elisa.fi) kertoo mielellään lisää 18.7.-29.7. ja Jonas Birkman (+358407711449,  jonas.birkman(a)elisa.fi) 1.8.-12.8. välillä 😊 Odotamme innolla hakemustasi!

Huomioithan, että teetämme tehtävään valittaville henkilöille luottotietojen tarkastuksen sekä huumausainetestin!

Osaamisalue: