Elisa Oyj

Service Specialist, vuorotteluvapaan sijaisuus (Tampere, Vaasa)

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 28.03.2023, 15:00
  • Suljettu 10.04.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Service Specialist, vuorotteluvapaan sijaisuus (Tampere, Vaasa)

Tiesitkö, että Elisalla on todella laaja yritysasiakasliiketoiminta? Elisa tarjoaa yritysasiakkaille liittymien ja laitteiden lisäksi tietoturva-, IT-, pilvi- ja IoT-ratkaisuja. Asiakkaita on yhden hengen toiminimiyrityksistä aina suuriin teollisuusyrityksiin ja viranomaisiin, ja haluamme jatkossakin palvella heitä yhä paremmin.

Haemme nyt yritysasiakaspalvelun osaajaa 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen kokoaikaiseen tehtävään.Toivomme että pääset aloittamaan mahdollisimman pian ja sopimus jatkuu lokakuun 2023 loppuun. Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 7:45-16:45 välille. Ajan mukaisesti työskentelemme joustavasti hybridimallin mukaan. Alun työtehtävään perehdytys tapahtuu Tampereen tai Vaasan toimipisteillä.

Me Elisan Yritysasiakaspalvelussa pidämme ammattitaidollamme huolta siitä, että viestimiseen tarvittavat asiat ovat kunnossa yritysasiakkaillamme. Tehtävässä hoidat yritysasiakkaiden yhteydenottoja eri yhteydenottokanavia pitkin (puhelin, sähköposti, chat) laadukkaasti ja tuloksellisesti. Service Specialistina vastuullasi on yleisiä asiakaspalvelutehtäviä sisältäen myynnillistä kyvykkyyttä. Pääset osallistumaan omien vahvuuksiesi ja osaamisesi kautta yritysasiakaspalvelun jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä on tärkeää ymmärtää asiakasyrityksen ja sen työntekijöiden tilanne ja tarpeet, herättää kiinnostus Elisan palveluita kohtaan, tarjota tarpeisiin sopivaa ratkaisua, saada aikaan sopimus tarjotusta ratkaisusta ja palvella asiakasta sopimuksen aikana.

Mitä odotamme sinulta?

Jotta viihtyisit ja menestyisit tehtävässä, sinulla tulisi olla hyvät vuorovaikutustaidot, palveluhenkinen ja myynnillinen asenne, sekä kiinnostusta kehittää osaamistasi yritysasiakasliiketoiminnan parissa. Sitoudut yhteisiin tavoitteisiin ja uskallat haastaa itseäsi. Uutta opittavaa tulee vastaan päivittäin, joten positiivinen ja utelias asenne on timanttia tässä työssä!

Työtehtävässä edellytetään:

  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä myynnillistä ja kehitysmyönteistä asennetta
  • Kiinnostusta yritysasiakasliiketoimintaan ja -toimintamalleihin
  • Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sujuvan asiakaspalvelun takaamiseksi

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, niin hakijana sinun on täytettävä lisäksi seuraavat ehdot:

  • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai        
  • olet alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • olet vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työtön työnhakija.

Tule mukaan meidän välittävään yhteisöön!

Meillä yritysasiakaspalvelussa pääset haastamaan itseäsi ja sinulla on mahdollisuus kehittyä nykyaikaisen asiakaspalvelun huippuammattilaiseksi hyvässä seurassa. Sinut perehdytetään huolella, ja tulet jatkuvasti oppimaan uutta sekä jakamaan näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi. Meillä viihdytään töissä todella hyvin – muun muassa sen takia, että meillä saa aidosti olla oma itsensä.

Haethan tehtävää heti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä saat Hennalta 0503161618 (henna.vuorenmaa@elisa.fi). Puhelintiedustelut mielellään arkisin klo 8-16 välillä. 

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetämme turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin.

#LI-Hybrid

Osaamisalue: