Elisa Oyj

Tekninen asiantuntija, Dynamics 365 & Power Platform (Turku, Helsinki, Seinäjoki, muu)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.07.2022, 10:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen asiantuntija, Dynamics 365 & Power Platform (Turku, Helsinki, Seinäjoki, muu)

Hei sinä Microsoft Dynamics 365 osaaja! 

Elisan panostaessa Dynamics tekemiseemme, kolmenkymmenen hengen Dynamics 365 -tiimiimme on rekrytoitu useita uusia ammattilaisia ja kasvamme edelleen vauhdilla!

Tällä kertaa etsimme joukkoomme Dynamics 365 & Power Platform asiantuntijaa toteuttamaan asiakkaillemme mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja niin tekniseen kuin konsultoivaan rooliin!

Tiimimme jakautuu projektitiimiin, joka tekee isoja projektihankkeita, ja huolenpitotiimiin, joka vastaa olemassa olevien asiakkaiden pienkehityksestä ja tukipalveluista. Nyt haemme asiantuntijoita nimenomaan projektitiimiimme, eli meillä pääset siis keskittymään uusien projektien toteuttamiseen!

Työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoiden kanssa uusien ja jo käynnissä olevien Dynamics 365 / Power Platform -projektien parissa. Tiimiämme yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja asiakkaamme auttamiseen. Elisalla myös jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt meillä parhaiten, jos itsekin olet kehittymishaluinen ja innokas oppimaan uutta. Dynamics porukkamme on osa noin 140 ammattilaisen CX Business Solutions -yksikköä, jonka keskiössä on asiakaskokemus ja pyrimmekin toimimaan asiakkaidemme kokonaisvaltaisena strategisena kumppanina 

Meille työn tekeminen paikkariippumattomasti on itsestäänselvyys, mutta tiimimme jäseniä löydät usealta paikkakunnalta kuten Helsingistä, Turusta ja Seinäjoelta. 😊

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • Olet toiminut aikaisemmin Dynamics 365 -projekteissa, joko kehittäjän tai konsultin roolissa
  • Ymmärrystä D365 ja Power Platform arkkitehtuurista
  • Ongelmanratkaisukykyä ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tykkäät itsenäisestä työskentelystä asiakasrajapinnassa
  • Omaat hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Jutellaan tulevasta roolistasi aikaisempaan kokemukseesi tai tulevaisuuden suunnitelmiisi pohjautuen.

Arvostamme erityisesti halua kehittyä ja haluamme aidosti olla tukemassa kasvupolkuasi entistä paremmaksi osaajaksi. Elisalla pääsetkin itse ohjaamaan omaa urakehitystäsi haluamaasi suuntaan ja tuemme monipuolisesti ammatillista kehittymistäsi. Tästäkin tehtävästä voit edetä esimerkiksi arkkitehdiksi, projektipäälliköksi tai jonkun teknologian syväosaajaksi kiinnostuksestasi riippuen!

Miksi Elisa?

Kuten sanottua, eri puolella Elisaa on laajasti kehitettävää ja upeita työmahdollisuuksia aina henkilöasiakaspuolen tekniikasta hyvin syvälle tietoturvan maailmaan asti. Lisäksi laajan kotimaan toimintamme olemme kasvamassa kansainvälisille markkinoille erilaisilla ratkaisuilla tehdasautomaatioon ja verkkoautomaatioon liittyen. 

Olemme Elisalla ylpeitä joustavasta ja luottamukseen perustuvasta työkulttuuristamme – meillä työskentelet juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan ja meillä kannustetaan jatkuvaan oppimiseen ja uuden kokeilemiseen, eikä virheitä tarvitse pelätä. Elisa tarjoaakin työpaikkana ison talon edut, mutta toimimme ketterällä meiningillä! Meille jokainen on tervetullut omana itsenään ja ymmärrämme, että jokaisen elisalaisen taustalla on omannäköinen perhe, harrastukset, haasteet ja elämä – siksi työ joustaa, kun elämä sitä vaatii. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista!

Hyppää mukaamme toteuttamaan uusia sovellusinnovaatioita ja ratkaisuja Dynamics 365 ja Power Platformin avulla asiakkaillemme!

Ole yhteydessä meihin!

Jos haluat jutella tarkemmin tehtävästä tai sinulla herää kysyttävää, lisätietoja antaa J-P (jussi-pekka.luoma(a)elisa.fi). Odotamme innolla hakemustasi! Huomioithan, että kesäkauden myötä voit joutua odottamaan yhteydenottoamme hieman pidempään. Olemme sinuun yhteydessä kuitenkin viimeistään hakuajan päätyttyä! 

Huomioithan myös, että teetämme valitulle henkilölle lain mukaisen turvallisuusselvityksen.

Osaamisalue: