Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lääkintäesimies, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.10.2023, 13:00
  • Suljettu 16.10.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lääkintäesimies, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Pelastustoimen palvelujen toimiala,
Ensihoidon suunnittelun toimintayksikkö
Turbiinitie 14 , 01530 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoidon suunnittelun toimintayksikköön lääkintäesimiestä

Lääkintäesimiehen tehtävänä on ensihoidon kenttätoiminnan johtaminen ja kehittäminen siten, että toiminta-alueen asukkaat ja muut alueella olevat henkilöt saavat tarvitsemansa palvelut. Lääkintäesimies toimii ensihoidon asiantuntijana ja operatiivisena ensihoidon esihenkilönä. Päivystysvuorossaan lääkintäesimiehet toimivat toiminta-alueensa ensihoidon kenttäjohtajana, osallistuen korkeariskisiin ensihoitotehtäviin voimassa olevien hälytys- ja hoito-ohjeiden mukaisesti. Suuronnettomuus- ja monipotilastilanteissa päivystävä lääkintäesimies toimii ensisijaisena lääkintäjohtajana, johtaen koko ensihoitopalvelun toimintaa onnettomuuspaikalla (asetus ensihoitopalvelusta 585/2017). Lisäksi päivystysvuorossaan lääkintäesimies toimii ensihoitopalvelun osalta viranomaisyhteistyön vastuuhenkilönä.  Virka on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.  

Odotamme sinulta syvällistä, laaja-alaista ja monipuolista koulutuksella ja työkokemuksella hankittua tieto-taitoa ja erityisosaamista sekä terveydenhuollon että yhteistyöviranomaisten ja -toimijoiden toiminnasta. Edellytämme työkokemusta ja työskentelyä ensihoidon kenttäjohtajana operatiivisessa ensihoidon kenttäjohtoyksikössä viimeisen viiden vuoden sisällä, HUS hoitotason osaamisvaatimusten täyttymistä ja hyvää hallintaa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta hoitotason ensihoitotyöstä. Lisäksi kenttäjohtajalla on oltava riittävä ensihoidon hallinnollinen ja operatiivinen osaaminen. Operatiivisessa toiminnassa odotamme kykyä tehdä tarvittavat toimenpiteet ja päätökset itsenäisesti paineen alaisena, sekä nähdä laajoja kokonaisuuksia ja tiivistää niistä oleellisin. Edellytämme STM:n asetus ensihoitopalvelusta 585/2017, 10§: mukaista koulutusta, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että olet yhteistyökykyinen ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen.    

Arvostamme HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä Peijaksen sairaanhoitoalueen aluetuntemusta ja voimassa olevia HUS-hoitotason lupia, kokemusta ensihoitopalvelun johtotehtävistä, johtamiskoulutusta ja ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi luemme eduksi vankan osaamisen Merlot Medin-järjestelmien käytöstä ja kyvyn toimia sen teknisenä tukena.  Arvostamme ICT-osaamista, kokemusta projektijohtamisesta, osaamisen- ja toiminnan kehittämisestä sekä kouluttamisesta. Hyvä fyysinen kunto on eduksi virassa toimimiselle.   

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen jatkoon valituille hakijoille etäyhteydellä viikolla 43.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on hallinnollisesti osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta, mutta toimii myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen pelastuslaitoksena. Tuotamme palveluita yli 485 000 ihmisellä, tekijöinä meillä on noin 550 turvallisuusalan ammattilaista.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri. 

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.  

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.01.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Ensihoitaja AMK, tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 op opintokokonaisuuden.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 42h viikkotyöaika 52 viikon tasoittumisjaksolla
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, Muu, C1 ajokortti, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi vaaditaan
Tehtäväkohtainen palkka: 3068,91+ 41% kokonaikorvaus €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.  Rekrytointiprosessiin saattaa kuulua henkilöarvointi.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Ensihoitomestari
Gröhn, Jari
040 565 3171 
jari.grohn@vakehyva.fi

3.10 ti klo 12-14
4.10 ke klo 11-13 
6.10 pe klo 11-13 
9.10 ma klo 10-12

Kaisa Ahonen Ensihoitopäällikkö
043 8249802

10.10 ti klo 11-13
12.10 to klo 11-13 
13.10 pe klo 11-13 
16.10 ma klo 10-12

Vantaan ja Keravan  hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: