Folkhälsan Välfärd Ab

Sairaanhoitaja Pargas grupphem

  • Sijainti Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 17.02.2023, 8:00
  • Suljettu 17.03.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja Pargas grupphem

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule meille töihin ikäihmisten pariin Paraisille. Folkhälsan on Suomen suurin ruotsinkielinen sosiaali- ja terveysalan järjestö. Olemme perheystävällinen työpaikka ja terveyttä edistävä organisaatio, jonka juuret ulottuvat pitkälle historiaan.

Folkhälsan Välfärd Ab rekrytoi

sairaanhoitajan

Paraisille, Pargas Grupphem. Työaika voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Työkielemme on ruotsi, mutta sinun ei tarvitse osata kieltä sujuvasti, ruotsia voi oppia pikkuhiljaa työn kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan. Saat käyttöösi henkilöstöetuja, joita tarjoamme, jotta voisit työssäsi hyvin ja jotta voit myös kehittää itseäsi ammatillisesti. Olet meille tärkeä. 

Kun työskentelet asumis- ja sosiaalipalveluissa edellytämme rokotesuoja tartuntatautilain 48 §:n mukaan. Folkhälsan on savuton työpaikka.

Täytä hakemus sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos sinulla on kysyttävää voit olla yhteydessä Gunilla Fröbergiin, puh 044 788 6312 tai gunilla.froberg@folkhalsan.fi

Viimeinen hakupäivä on 16.3.2023. 

Osaamisalue: