Elisa Oyj

Elisa Career Kickstart (Helsinki, Tampere, Turku, muu)

  • Sijainti Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 05.02.2024, 15:00
  • Suljettu 06.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Elisa Career Kickstart (Helsinki, Tampere, Turku, muu)

Oletko vastavalmistunut tai juuri valmistumassa oleva tulevaisuuden lupaus, ja haluat työskennellä IT-alalla teknisissä rooleissa? Tämä on sinun mahdollisuutesi! 

Elisa Career Kickstart on trainee-ohjelma, joka raottaa ovea kehittymishaluisille tekijöille ja tarjoaa ensiluokkaisen mahdollisuuden päästä oman alan töihin tunnettujen osaajien ja haastavien tehtävien pariin. Meillä pääset perehtymään kyberturva- ja tietoverkko-osaajan työhön osana Elisan kärkijoukkuetta!

Kickstartin kautta Elisalla aloittaneet Lasse ja Vilma kertovat lisää Kickstartista:

Etsimme Elisa Career Kickstartilla useampaa uutta Elisalaista vakituisiin työsuhteisiin seuraaviin junior-tason rooleihin: 

  • SOC:n (Security Operations Center) eri rooleissa työskentelet osana kasvavaa SOC-asiantuntijatiimiä, jonka vastuulla on asiakasyritysten kriittisten ICT-palveluiden valvominen ja suojaaminen 24/7. Tehtävissä tarvitaan ystävällisen otteen ohessa teknistä ymmärrystä, (roolista riippuen) skriptaus- ja ohjelmointiosaamista (esim. Python) tai kyberpalveluhallinnan osaamista sekä motivaatiota syventää ja laajentaa omaa osaamistaan. Kyberturvakeskuksessamme työskentelee laaja joukko erilaisia kyberturvan huippuasiantuntijoita, ja junior-roolissa voitkin työskennellä esimerkiksi osana Analyst-tiimiämme (24/7), palvelutuotannon tai konsultoinnin tiimissä tai osana kyberturvapalveluiden kehitystiimiä. Analyst-tiimissä työntekopaikkana on Helsinki.
  • Tuotannon Trainee -roolissa yhdistyvät mobiilin ja kiinteän verkon teknologia-, ohjelmistokehitys- ja analytiikkaosaaminen. Riippuen taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi voit suuntautua eri verkkoteknologioiden tai ohjelmistokehityksen pariin tai tehtäviin, jotka yhdistävät molempia. Tehtäväsi voi olla esimerkiksi verkon uuden toiminnallisuuden testaus ja parametrien määrittäminen, automatisointi tai verkon suunnittelun ja käyttöönoton erivaiheissa käytettävien ohjelmistojen kehitys.
  • Teknisenä konsulttina autat yritysasiakasorganisaatioita menestymään varmistamalla, että käyttöönotetut ratkaisut vastaavat asiakkaan liiketoimintatavoitteita. Tehtävässä menestyy henkilö, joka omaa laaja-alaisen ymmärryksen erilaisista teknisistä ratkaisuista, joita Elisa yrityksenä tarjoaa, sekä ripauksen asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä intoa syventää osaamistaan yhä enemmän. Tähän tehtävään odotamme jo hieman käytännön kokemusta ja näyttöjä ICT-ratkaisuiden parissa toimimisesta. 

Kaikissa tehtävissä pääset osaksi osaavien asiantuntijoiden tiimiä, jossa pääset takuuvarmasti oppimaan ja kehittymään kollegoidesi tuella. Elisa kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja työskentelee johtavien laitevalmistajien kanssa läheisessä yhteistyössä – haluamme jatkuvasti parantaa tekemistämme ja tarjota yhä parempia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme!

Etsimme ennen kaikkea tulevia osaajia, jotka haluavat antaa ensimmäisiä näyttöjä oman alan töissä ja päästä kasvamaan ja kukoistamaan kanssamme – sinun ei siis tarvitse olla valmis tekijä! Työsuhteen alkuun ja perehdyttämiseen satsataan ja saat esimerkiksi töiden alkaessa tueksesi mentorin, joka opastaa sinua työsi edetessä. Emme kuitenkaan tarjoa pelkkää vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia, vaan myös loistavan ja välittävän työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä ja jonne olet aidosti tervetullut omana itsenäsi!

KUKA VOI HAKEA?

Haemme erityisesti henkilöitä, jotka viimeistelevät opintojaan tai ovat vastavalmistuneet, ja joilla on tehtäviin soveltuva tekninen korkeakoulutustausta (AMK / DI) esimerkiksi kyberturvan, tietoverkkojen, tietoliikenteen tai tietojohtamisen parista. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin oma kiinnostus, into sekä halu kehittyä. Kun olet asenteeltasi avoin ja oppimishaluinen, ja haluat ratkaista asiakkaiden kokemia haasteita, olet jo pitkällä!

Edellytämme siis:

  • Soveltuvia teknisiä korkeakouluopintoja tai -tutkintoa
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta yhteen tai useampaan yllä mainittuun tehtäväkenttään sekä hyvää asennetta ja motivaatiota oppia uutta 😊

HAKUPROSESSI JA CAREER KICKSTARTIIN VALITSEMINEN

Career Kickstartin hakuprosessi on kaksivaiheinen:

  • Ensimmäinen vaihe: hakemusten perusteella jatkoon valittuja hakijoita odottaa Teams-haastattelut sekä itsenäinen, verkossa tehtävä soveltuvuustestaus.
  • Toinen vaihe: valitsemme testauksen ja haastatteluiden perusteella osallistujat myöhemmin järjestettävälle neljän päivän intensiivijaksolle. Intensiiviviikon aikana Elisan asiantuntijat kouluttavat osallistujia alan teemoihin ja esittelevät organisaatiota ja työnkuvia. Tämän lisäksi osallistujat suorittavat viikon alkaessa ja päättyessä osaamiskartoitukset ja heidät haastatellaan rekrytoivien esihenkilöiden toimesta.

Tällä ilmoituksella haemme henkilöitä neljän päivän mittaiselle intensiiviviikolle, jonka perusteella tulemme mahdollisesti tarjoamaan yhdelle tai useammalle henkilölle vakituista työsuhdetta. Mahdollinen työsuhde solmitaan Elisan tai Elisan tytäryhtiön Elisa Santa Monica Oy:n kanssa. Koulutusviikko on maksuton ja palkaton, eikä aiheuta sitoumuksia Elisan ja hakijan välille. Koulutuspäivien aikana tarjoamme ilmaista teknistä koulutusta ja tarjoilut.

Järjestämme intensiivijakson 13.-16.5.2024 klo 8:30-16:00 välillä tiloissamme Helsingissä. Haethan tehtävään vain, jos pystyt osallistumaan tähän neljän päivän kokonaisuuteen! 

Työsuhteiden aloitusajankohta sovitaan yhdessä valittujen henkilöiden kanssa joustavasti, mutta toivomme aloitusta kesäkuun tai elo-syyskuun aikana. 

OLISIKO TÄMÄ SEURAAVA ASKEL URALLASI?

Mahtavaa! Jätäthän CV:si (ml. opintojen sisältö tai erillinen opintosuoritusote) ja lyhyen hakemustekstin, jossa kerrot mitä opiskelet, missä vaiheessa opintosi ovat, mitä suunnitelmia sinulla on tulevaisuudessa ja miksi kiinnostuit Career Kickstartista. Haku päättyy 5.3.2024, mutta lähetä hakemuksesi jo nyt, sillä aloitamme soveltuvuustestit ja haastattelut jo hakuajalla!

Jos sinulla on kysymyksiä, laita viestiä Elisan rekrytointiin (rekrytointi(a)elisa.fi). Odotamme innolla hakemustasi! 😊

#LI-Hybrid

Osaamisalue: